Haberler

Öfkeli Vekilin Gazabı

AKP Edirne Milletvekili Necdet Budak'ın, Ziraat Bankası Paf Voleybol Takımında Oynayan Oğlu İçin İstediği Parayı Alamayınca, Banka Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Akbaş'ı Makamında Darp Ettiği İddia Edildi. Akpli Budak İddiaların Doğru Olmadığını Söyledi. Ancak Ziraat Bankası'nın Bazı Üst Düzey Yöneticileri İse Olayı Doğruladı.

AKP Edirne Milletvekili Necdet Budak’ın, Ziraat Bankası PAF Voleybol takımında oynayan oğlu için istediği parayı alamayınca, Banka Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Akbaş’ı makamında darp ettiği iddia edildi. AKPli Budak iddiaların doğru olmadığını söyledi. Ancak Ziraat Bankası’nın bazı üst düzey yöneticileri ise olayı doğruladı.

AKP Edirne Milletvekili Prof. Necdet Budak, Ziraat Bankası Spor Kulübü paf takımında oynayan lise öğrencisi oğlu G.B,'ye maaş ödenmesi talebi kabul edilmeyince, Banka Genel Müdür Yardımcısı ve Ziraat Spor Kulübü Başkanı Ali Rıza Akbaş'ı burnuna cep telefonuyla vurarak yaraladı.

 

Edinilen bilgiye göre Budak, önceki gün eşiyle birlikte Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü'ne giderek, genel müdür yardımcısı Akbaş'ı ziyaret etti. AKP'li milletvekili,ziyaretinde, Ziraat Spor Kulübü'nün voleybol paf takımı oyuncusu olan oğlu G.B.'ye 1300 YTL aylık ücret ödenmesi gerektiğini söyledi. Akbaş, voleybol paf takımının yeni kurulması nedeniyle ücret uygulaması olup olmadığını bilmediğini, bunun için banka yönetim kurulunun karar alması gerektiğini söyledi. , Budak'a konuyu sorması gerektiğini de belirtti.

 

"Başka takıma aldırın" cevabı çıldırttı

 

AKP'li milletvekili, diğer paf takımlarında, genç oyunculara ücret ödendiğini belirterek ısrarcı oldu. Akbaş, "O zaman siz de oğlunuzu diğer takımlara aldırabilirsiniz" yanıtını verdi. Bu yanıta öfkelenen Budak, Akbaş'ın elindeki cep telefonunu çekip alarak, burnuna vurdu.

 

Burnu ve dudağından yaralanan Akbaş, genel müdürlük binasındaki sağlık merkezine gitti. Burada burun filmi çekilen Akbaş'ın burun kemiğinin çatladığı, dudağının da açıldığı saptandı. Banka kaynakları olayı, bu ayrıntılarıyla Hürriyet'e doğruladı. Budak, banka yönetiminden olayın adli makamlara yansımaması ve Akbaş'ın suç duyurusunda bulunmamasını talep etti.

 

"Kredi kavgası" diye yansıyınca yalanladı

 

Olay, Budak'ın, "oğluna kredi talebi nedeniyle kavga ettiği" şeklinde yayılınca Budak, "Spor konusu dışında bir görüşme olmadığını" kredi meselesinin ise "çirkin bir iftira" olduğunu" duyurdu.

 

Prof. Budak'ın dayak olayını yalanlayan yazılı açıklaması şöyle:

 

Kredi talebi iftira

 

"Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ali Rıza Akbaş ile kavga edip etmediğim ve kendisinden kredi talep edip etmediğim yönünde bası basın mensupları tarafından şahsıma yöneltilen konu, tamamen gerçek dışı, yalan ve hayal ürünüdür. Ne yazık ki bu çirkin iftirayı iyi niyetle izah etmek mümkün değildir.

 

Spor ziyareti

 

Oğlumun Ziraat Bankası Spor Kulübü'nde oynaması ve Sayın Genel Müdür Yardımcısı'nın da Ziraat Bankası Spor Kulübü başkanı olması dolayısıyla ailem ile birlikte bir ziyaretimiz olmuştur. Ziyaret esnasında spor konusu dışında herhangi bir görüşme olmamıştır. Bu tür iftiriların son dönemde partimize yönelik yoğun karalama kampanyasının bir uzantısı olarak değerlendirilmesi gerektiği açıktır."

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title