Haberler

Nuriş'in Kardeşi Zeynel Ergin Gözaltına Alındı

Kamuoyunda 'Karagümrük Çetesi' Olarak Bilinen Çetenin Lideri Olduğu İddia Edilen "Nuriş" Lakaplı Nuri Ergin'in Kardeşi Olan Zeynel Ergin, Çıkar Amaçlı Suç Örgütü Kurduğu Gerekçesiyle Kardeşi Sedat ve Ağabeyi Nejat Ergin'in de Aralarında Bulunduğu 4'ü Kadın 17 Kişi ile Birlikte Gözaltına Alındı.

Kamuoyunda 'Karagümrük Çetesi' olarak bilinen çetenin lideri olduğu iddia edilen "Nuriş" lakaplı Nuri Ergin'in kardeşi olan Zeynel Ergin, çıkar amaçlı suç örgütü kurduğu gerekçesiyle kardeşi Sedat ve ağabeyi Nejat Ergin'in de aralarında bulunduğu 4'ü kadın 17 kişi ile birlikte gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aralarında "Ergin" ailesinin fertlerinin de bulunduğu 17 kişiyi gözaltına alarak emniyet müdürlüğüne getirdi. Emniyetteki sorguları devam eden zanlıların gasp, haraç, çek senet tahsilatı ve adam yaralama olaylarına karıştıkları iddia ediliyor. Emniyet müdürlüğüne getirilerek sorgulanan zanlıların ifade verme işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

(AS-RA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title