Haberler

Nihat Doğan, İsrail'de Sahneye Çıkan Özcan Deniz ve Aslı Enver'e Ateş Püskürdü

Güncelleme:

Star TV'de yayınlanan İstanbullu Gelin'in İsrail'de oldukça rağbet görmesi üzerine konser veren Özcan Deniz ve Aslı Enver, Nihat Doğan tarafından sert sözlerle eleştirildi.

Türkiye'de sevilerek takip edilen İstanbullu Gelin'in ünü ülkeyi aştı. İsrail'de de büyük bir beğeni ile izlenen dizinin başrol oyuncuları Özcan Deniz ve Aslı Enver, bu yoğun ilginin ardından geçtiğimiz hafta başkent Tel Aviv'de konser verdi.

İkiliye bu konser sonrası en ağır eleştiri şarkıcı Nihat Doğan'dan geldi. Instagram hesabından paylaşım yapan Doğan, Aslı Enver ve Özcan Deniz için "Emperyalizmin itleri" yorumunu yaptı.

İSRAİL KONSERİNE 11 BİN KİŞİ KATILDI

300 dolardan satılan biletler günler öncesinden biterken konsere 11 bin kişi katılmıştı. Ancak konserden önce "Filistin İçin İsrail'i Boykot Girişimi" olarak bilinen BDS hareketi, Deniz'den İsrail'deki konserini iptal etmesini istemişti. Konserini iptal etmeyen Özcan Deniz, en ağır tepkide önceki gün Nihat Doğan'dan geldi.

Nihat Doğan, İsrail'de Sahneye Çıkan Özcan Deniz ve Aslı Enver'e Ateş Püskürdü

"EMPERYALİZMİN İTİ"

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Nihat Doğan, şunları söyledi: "İstanbul ve Ankara'da konser vermeyeceğim diye k..larından laf uydurup şahsımı linç eden kansızların, Gazzeyi bombalayan masum müslümanları katleden terör devleti İsrail'de konser veren Özcan Deniz ve Aslı Enver'e tek kelime etmemelerinin sebebi emperyalizmin iti olmalarıdır.

Bunların tek derdinin Nihat doğan olmasının tek sebebi de Nihat doğan Halktır, Halkın ve hakkın bayrağı ile değerlerini ekranda taşıyan tek star olmasıdır.. aslında bu içimizdeki mankurtlar bana değil yıllarca Yok sayılmış ötekileştirilmiş halkların sanat camiasındaki özgüvenine saldırıyorlar..Boyun eğmemizi diz çökmemizi istiyorlar tekrar Köle olmamızı istiyorlar..Allah şahit olsun ki; bu can bu tende olduğu müddetçe bu dilim Hakkı hakikati ve halkın değerlerinden kutsallarından başka bir şeye dönmeyecektir."

Nihat Doğan, İsrail'de Sahneye Çıkan Özcan Deniz ve Aslı Enver'e Ateş Püskürdü

Nihat Doğan, İsrail'de Sahneye Çıkan Özcan Deniz ve Aslı Enver'e Ateş Püskürdü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özcan Deniz Nihat Doğan Aslı Enver İsrail Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (175)

AT HIRSIZI:

helal olsun nihat doğana doğru söze ne hacet

16
22
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

aynı parayı bu nihata verseler yeminle koşa koşa giderdi

22
14
yanıtYanıtla
YAHYAHAN:

Dübürlü zanlı hareket etmek günahdır.

yanıt4
yanıt1
ÇAKAN:

DİZİNİN İSMİ DEĞİŞSİN İSRAİLLİ GELİN OLSUN

30
6
yanıtYanıtla
sümer kürdü:

sen kendi ülkendeki talana zulme bak mal!

24
11
yanıtYanıtla
EMİRHAN:

Onun ülkesindeki talanı , zulmü sizler yapıyorsunuz.

yanıt1
yanıt1
semiha:

dikkate bile alınmaması gereken narsist zırva

24
9
yanıtYanıtla
kaç para bir flüt:

abi ABD li avrupalı yıldızlar bile konseri iptal edip protesto ettiler bizimkiler koşarak gitmiş

31
2
yanıtYanıtla
biz yaparız sen yapamazsın kafası:

adam ilk kez haklı konuşmuş

27
6
yanıtYanıtla
Ref:

Yediğin domates sebzeler israil tohuömu kullandıgın ilaclar tıbbi arac gerecler idsrail ne konuşuyorsun değişik

25
5
yanıtYanıtla
Tüm 175 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title