Haberler

    Neymar Ronaldo'yu İstiyor!

    Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar, Real Madrid'in süperstarı Cristiano Ronaldo'nun Barcelona'da oynamasını istediğini söyledi.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar, Real Madrid'in süperstarı Cristiano Ronaldo'nun Barcelona'da oynamasını istediğini söyledi.

    A Bola'ya konuşan Neymar, "Cristiano Ronaldo'nun hayranıyım. O bir efsane. Barcelona'da oynasaydı çok iyi olurdu" diyerek yeni bir tartışmanın ilk fitilini ateşledi.

    Sezon sonu Manchester City'nin başına geçecek olan Guardiola ve ismi Manchester United ile anılan Mourinho hakkında da açıklamalar yapan 24 yaşındaki yıldız, "İkisi de büyük teknik adamlar. İkisine de hayranlık duyuyorum ancak benim teknik direktörüm Luis Enrique. Ben onu ve Barcelona'yı savunmak durumundayım" dedi.

    11

    Manchester United'ın bonservisine 240 milyon pound ödeyeceğine dair iddialara Barcelona'da çok mutlu olduğunu söyleyerek yanıt veren Brezilyalı yıldız, "Futbol tarihinin en iyi ekiplerinden biri olduğumuzu düşünüyorum. Takım arkadaşlarımla oynamayı seviyorum ve Barcelona'nın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    real madrid barcelona Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title