Haberler

Nevşehir'de Kentsel Dönüşüm Projesi

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile işbirliği halinde hayata geçirilen 'Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi' kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki yeni yerleşim bölgelerine...

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile işbirliği halinde hayata geçirilen 'Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi' kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki yeni yerleşim bölgelerine taşınan vatandaşların boşalttıkları binaların yıkımına Nevşehir başlandı.

Nevşehir Kalesi ve çevresindeki toplam 11 mahalleyi ilgilendiren 'Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi' çerçevesinde, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki yeni yerleşim bölgelerine taşınan vatandaşların, eski yerleşimlerinde boşalttıkları binalar, Nevşehir Belediyesi tarafından yıkılmaya başlandı.

İlk olarak Gazi İlköğretim Okulu civarında boşaltılan konutlarda başlayan yıkım çalışmaları öncesinde Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri güvenlik kordonu oluşturuldu. Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gözetiminde gerçekleştirilen yıkımda çevrenin tozdan zarar görmemesi için, Nevşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, tazyikli su ile alanda etkin tozun oluşmasının önüne geçti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevşehir Kalesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title