Haberler

Necati: 'Emeğimizin Karşılığını Alamadık'

Galatasaraylı Futbolcu Necati Ateş, Fenerbahçe Karşısında Yenilgiyi Hak Etmediklerini Belirterek, 'Verdiğimiz Emeğin Karşılığını Alamadık' Dedi.

Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş, Fenerbahçe karşısında yenilgiyi hak etmediklerini belirterek, ''Verdiğimiz emeğin karşılığını alamadık'' dedi.

Necati, maç sonrası yaptığı açıklamada, ilk yarı çok şanssız olduklarını ve kalelerinde 2 gol gördüklerini ifade ederek, ''İkinci yarı elimizden gelen her şeyi yaptık. Golü bulduk ve çok gol kaçırdık. Maçı koparabilecek pozisyonlar yakaladık, olmadı. Verdiğimiz emeğin karşılığını alamadık. Yapacak bir şey yok'' diye konuştu.

Sahaya atılan yabancı maddeler ve patlayıcılara tepki gösteren Necati, ''Sahaya taşlar, çakmaklar ve patlayıcı maddeler yağdı. Mondragon'un kafasına patlayıcı madde atıldı. Bunlardan kaçınılmalı'' şeklinde konuştu.

Necati, karşılaşmanın ikinci yarısında Ümit Karan ile Önder'in ceza alanı içinde mücadelesinde topu Önder'in eliyle aldığı gerekçesiyle penaltı itirazında bulunduklarının hatırlatılması üzerine, ''Bütün arkadaşlarım o pozisyon için penaltı diyorlar. Hakem ben görmedim diyor. Ama görmedim demesi yanlış, hakem sahaya görmek için çıkıyor'' dedi.

Galatasaray'ın milli futbolcusu Sabri de, ikinci yarıdaki penaltı pozisyonu için ''Bariz penaltıydı'' yorumunu yaptı.

Sabri, hakemin penaltı pozisyonunu net bir şekilde gördüğünü ama vermediğini öne sürerek, ''Bir hafta önce hakemler konusunda yaygara yapılıyordu ve şimdi sonucunu gördük. Hakem bariz penaltıyı veremedi'' diye konuştu.

Fenerbahçeli Önder Turacı ise Galatasaraylı futbolcuların penaltı itirazı yaptığı pozisyon için, ''Elime çarptı ama bilerek yapılmış bir şey değil. Top sadece çarptı, kasıt yoktu'' dedi.

Maçın hakemi Selçuk Dereli ise Lugano'ya sarı kart gösterdiği pozisyon için, ''Hareketlerini tahrik edici olarak değerlendirdim'' ifadesini kullandı. Dereli, Galatasaraylı futbolcuların penaltı itirazında bulunduğu pozisyon için de, ''Yorumumu saha içinde yaptım, zaten pozisyona yakındım'' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title