Haberler

Nazilli'de Film Gibi Soygun

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde Meydana Gelen Olayda Bankaya Emekli İkramiyesini Yatırmaya Gelen Emekli Astsubayın Elindeki Para Dolu Çanta, 3 Kişilik Bir Hırsızlık Şebekesi Tarafından Çalındı. Polis Kısa Süre İçerisinde Hırsızlardan Birisini Yakalamayı Başarırken, Çaldıkları Parayla Kayıplara Karışan Diğer İki Hırsızın Bulunması İçin Çalışmalara Başlandı.

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde meydana gelen olayda bankaya emekli ikramiyesini yatırmaya gelen emekli astsubayın elindeki para dolu çanta, 3 kişilik bir hırsızlık şebekesi tarafından çalındı. Polis kısa süre içerisinde hırsızlardan birisini yakalamayı başarırken, çaldıkları parayla kayıplara karışan diğer iki hırsızın bulunması için çalışmalara başlandı.

Olay bugün saat 16.30 sıralarında Nazilli'nin en işlek merkezlerinden olan Uzunçarşı'da bulunan özel bir banka şubesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; elindeki çanta içerisinde bulunan ve emekli ikramiyesi olduğu öğrenilen 17 bin 125 YTL parayı yatırmak üzere banka şubesine gelen Erol Yalçın isimli emekli astsubay, banka görevlisinin işlemi yaptığı sırada para dolu çantayı sehpanın üzerine bıraktı. Yalçın'ı takip ettikleri sanılan 3 hırsızdan birisi elinde bulunan içeceği masanın üzerine dökerek, güvenlik görevlileri ve banka personellerinin dikkatlerini o yöne doğru yöneltti. Dikkatlerin bir yönde toplanmasını fırsat bilen bir diğer hırsız sehpanın üzerinde bulunan içi para dolu çantayı alarak, olay yerinden hızla uzaklaştı. Hırsızların üçüncü ortağı olduğu iddia edilen üçüncü bir kişide "çantayı aldı kaçıyor" diye bağırıp, koşarak bankadan dışarıya çıktı. Farklı yönlere doğru kaçmaya başlayan üç hırsızın arkasından koşmaya başlayan güvenlik görevlileri F. A. (16) isimli şüpheliyi yakalamayı başardı. Çevrede yapılan aramalar sonucunda hırsızların kaçarken düşürdüğü bin YTL para bulunurken, kalan 16 bin 125 YTL'yi alan hırsızlar kayıplara karıştı.

Banka şubesindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen güvenlik güçleri, eşkallerinden kimliklerini tespit ettiği diğer iki hırsızın yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

(AS-MB-İK) 17.03.2008 19:04 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title