Haberler

Muşlu Taksicilerden Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Muş Taksiciler Derneği üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için araçlarına Türk Bayrağı asarak konvoy oluşturdu.

Muş Taksiciler Derneği üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ( Tsk ) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için araçlarına Türk Bayrağı asarak konvoy oluşturdu.

Taksiciler, TSK'nin, 20 Ocak'ta Suriye'nin Afrin bölgesindeki PYD-YPG/PKK/KCK ve DEAŞ hedeflerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nın yanında olduklarını belirtti.

Yeşilyurt Mahallesi'nde bir araya gelen 50 taksici oluşturduğu konvoyla, araçlarına taktıkları Türk bayraklarıyla korna çalarak Muş Belediyesi önüne geldi.

Muş Taksiciler Derneği Başkanı Erkan Kandemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek olmak için taksicilerle konvoy oluşturduklarını söyledi.

Kandemir, "Allah askerlerimizin zaferini muvaffak etsin. Bu ülke ve vatan için her türlü askerlerimizin yanındayız. Askerlerimize desteğimiz sonuna kadar devam edecektir. Allah şehitlerimize rahmet, yakınlarına sabır versin." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Suriye Afrin TSK Muş Politika Güncel Haberler

title