Haberler

Müsiad Sivas Şubesi Ankara'daki Terör Saldırısını Kınadı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun, Ankara’da yaşanan terör saldırısını kınadı.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun, Ankara'da yaşanan terör saldırısını kınadı.

Coşkun yaptığı açıklamada,"MÜSİAD Sivas olarak, Ankara'da düzenlenen terör saldırısını lanetliyoruz. Kardeşlerimizin hayatını, evlatlarımızın geleceğini ve milletimizin birliğini hedef alan bu alçak saldırılar amacına ulaşmayacak, bizleri yıldıramayacaktır. Bu ve benzer saldırılar karşısında millet olarak dimdik ayakta duracağımıza olan inancımızı bir kez daha tekrarlarken acılı ailelere de sabırlar diliyoruz."dedi.

Coşkun, mesajının devamında şunları kaydetti.

"Dün birlik açıklaması yapan terör örgütleri ülkemizin ve milletimizin birliğini yıkamayacaktır. Türkiye teröre boyun eğmeyecek, terör Türkiye'ye boyun eğecektir. Milletçe bir kez daha canımız yandı. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz." - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title