Haberler

Müsiad Gaziantep Şubesi'nde Görev Değişimi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (Müsiad) Gaziantep Şubesi'nde Başkanlar Görev Devir Teslimi Yaptı. Geçtiğimiz Hafta Yapılan 14. Olağan Genel Kurul Toplantısında Başkanlığa Seçilen Sadullah Tayşi Görevine Başladı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şubesi'nde başkanlar görev devir teslimi yaptı. Geçtiğimiz hafta yapılan 14. Olağan Genel Kurul toplantısında başkanlığa seçilen Sadullah Tayşi görevine başladı.

MÜSİAD Gaziantep Şube binasında yapılan toplantıda bir dönem başkanlık yapan Enver Mıhçıoğlu görevini yeni seçilen Sadullah Tayşi'ye devretti. MÜSİAD'ın yeni başkanı Sadullah Tayşi, "Benden önce bu görevi layıkıyla yerine getiren başkanlarıma ve beni bu göreve layık gören tüm üye arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kentimizin çalışkan ve müteşebbis işadamları, tüccarları ve sanayicileri organizasyonlarımızdan yararlanarak ürün ya da hizmetlerini ulusal ve uluslararası pazarlara taşıyabiliyor. 27 ilde 2 bini aşan üye sayımızın yanı sıra 10 bine yakın firmamız bulunmakta. Bunlarla birlikte 35 milyar dolarlık GSHM payıyla MÜSİAD'ın gücü ortadadır. İş adamlarımız iş yapmak istedikleri ülkelerde uluslararası pazara çıkmak için bizi tercih ediyor. Tüm iş adamlarımızı derneğimize üye olmaya davet ediyorum" dedi.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından Başkan Sadullah Tayşi, kendisinden önce başkanlık görevi yapan Enver Mıhçıoğlu ve Mehmet Erdoğan'a çalışmalarından ötürü plaket takdim etti.

(HD-ST-MEF-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title