Haberler

Müsiad Ekonomi Basını Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (Müsiad) Tarafından Geleneksel Olarak Verilen Ekonomi Basını Başarı Ödülleri, Bugün Düzenlenen Törenle Sahiplerini Buldu. Törende, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de Hocası Olan ve Geçtiğimiz Aylarda Vefat Eden Sabahattin Zaim'e de Müsiad Özel Ödülü Verildi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından geleneksel olarak verilen Ekonomi Basını Başarı Ödülleri, bugün düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de hocası olan ve geçtiğimiz aylarda vefat eden Sabahattin Zaim'e de MÜSİAD Özel Ödülü verildi.

MÜSİAD genel merkezinde düzenlene törene, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Oğuz Satıcı, MÜSİAD Başkanı Ömer Bolat'ın yanı sıra işadamları ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak, Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fuat Keyman, Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Öztürk, Koceli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Vedat Demir, Yeni Şafak gazetesi yazarı Melikşah Utku, CNBC-E Haber Kordinatörü Barış Karcıoğlu, Haber 7 Genel Yayın Koordinatörü Ünal Tanık ve 24 TV Ekonomi Müdürü Levent Oğuz'un seçici kurul üyeliğini üstlendiği törende, 13 gazeteciye ödül verildi. MÜSİAD Özel Ödülü'nü ise geçtiğimiz aylarda vefat eden ve "hocaların hocası" olarak tanınan ünlü iktisatçı Prof. Dr. Sebahattin Zaim'e verildi. Zaim'in ödülünü oğlu doç. Dr. Halil Zaim Vali Güler ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş ve MÜSİAD Başkanı Bolat'ın elinden aldı.

Yılın Ekonomi Yazarı Ödülü Dünya gazetesinden Rüştü Bozkurt'a, Yılın Ekonomi Haberi Ödülü Hürriyet gazetesinden Ceyhun Kuburlu'ya, Yılın Başarı Öyküsü Türkiye gazetesinden Mehmet Gel'e, Yılın Ekonomi Röportajı Ödülü Vakit gazetesinden İbrahim Acar'a, Yılın Yazı Dizisi Ödülü Zaman gazetesinden Abdulhamit Yıldız'a, Yılın Reel Sektör Haberi Ödülü Yeni Şafak gazetesinden Şükrü Dolu'ya, Yılın Araştırma Haberi Ödülü Takvim gazetesinden Faruk Erdem'e, Yılın Ekonomi Kulisi Ödülü Akşam gazetesinden Aylin Lule'ye verildi, Yılın Televizyon Programı Ödülü "İş Yemeği" programıyla CNN Türk'e, Yılın Ekonomi Yayını ödülü Businnes Week dergisine, Yılın Sektörel Yayını İTO Vizyon dergisine ve jüri özel ödülü ise, TİKA'ya verildi.

Öte yandan, törende konuşan İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, MÜSİAD Başkanı Ömer Bolat, Fenerbahçe'nin Sevilla'yı yenerek Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselmesini tebrik etti.

(CİN-CY-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title