Haberler

Musabeylililer Garnizon Komutanın Veda Yemeğinde Buluştu

Kilis'in Musabeyli İlçesi Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Hamdi Eser, Veda Yemeği Verdi.

Kilis'in Musabeyli ilçesi Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Hamdi Eser, veda yemeği verdi.

Söğütlü Dere Göl Gazinosu'nda gerçekleştirilen veda yemeğine, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Musabeyli Kaymakamı Nurullah Kaya, Elbeyli Kaymakamı Davut Sinanoğlu, 22 dönem Kilis milletvekili Veli Kaya, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Hamdi Eser, Musabeyli Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz, Musabeyliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, muhtarlar, vatandaşlar, bazı daire amir ve müdürleri katıldı.

Canlı müzik eşliğinde verilen yemekte bir konuşma yapan Musabeyli Kaymakamı Nurullah Kaya, Hamdi Eser'in 4 yıldan beni Musabeyli ilçesinde görev yaptığını belirterek, "Komutanımız görevi süresince vatandaşlarla iyi bir diyalog kurarak, devlet-millet kaynaşmasını gerçekleştirmiştir. Bizler memuriyet hayatında gittiğimiz yere ilk gidişimizde zorluk çekeriz, sonrada oraya alışırız. Tam kendimizi o şehirli hissetmeye başladığımız zaman tayin olur gideriz. Hamdi kardeşimiz ilçemizde birlik, beraberlik ve huzurun sağlanması için çalışarak başarılı olmuştur. Burada gelenler bunu gösteriyor" dedi.

Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Hamdi Eser ise, 19 yıldır Türkiye'nin çeşitli yerlerinde görev yaptığını belirterek, "Musabeyli ilçesinde 4 yıldır görev yapıyorum. Tayinim Mersin'e çıktı. Türk bayrağının dalgalandığı her yerde görevimizi en iyi şekilde yapmayı sürdüreceğiz. Musabeyli ilçesinde huzur ve güvenin sağlanması ve yasaların vatandaşlarımıza aynı şekilde uygulanması için çalıştım. Gerçekten sizlerden ayrılmak zor oluyor. Şu kadarını bilin, Mersin'de bir kardeşiniz var. Ne zaman gelirseniz sizleri ağırlamaya, misafir etmeye hazırım" diye konuştu.

Yapılan konuşmalardan sonra yerel sanatçıların canlı müzik eşliğindeki türkülerine 22 dönem milletvekili olan ve o dönemde meclis korosunda görev yapan Veli Kaya'nin söylediği barak türküleri ayakta alkışlandı. Daha sonra Musabeyli Jandarma Komutanlığı'ndan tayini çıkan 5 personele Kaymakam Nurullah Kaya, tarafından çeşitli hediyeler verildi.

(MAD-TB-Y) 28.06.2008 13:41 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title