Haberler

Murat Kekilli, "Afrin'e Tarafsız Kal" Diyenleri Duyunca Çıldırdı: Hainliktir, Şerefsizliktir

Güncelleme:

Şarkıcı Murat Kekilli, "Afrin'e tarafsız ol" diyenlere çok kızdı. Kekilli, "Ayıp lan ayıp. Hainliktir şerefsizliktir." diyerek Mehmetçik'e destek oldu.

"Bu akşam ölürüm" şarkısıyla bir döneme damga vuran sanatçı Murat Kekilli, Afrin'de teröristlere yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'nın başladığı ilk günlerde Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) olan desteğini açıklamıştı.

"ŞEREFSİZLİKTİR"

Aradan geçen günlerde Murat Kekilli'nin bu sözleri nedeniyle çokça eleştirilerek tarafsız kalması için baskı gördüğü ortaya çıktı. Bu duruma da tepkisiz kalmayan Kekilli," Ayıp lan ayıp...Türkiye'de yaşayıp 'Türk Askeri ve Zeytin Dalı' operasyonunu protesto edenler utanmadan beni tarafsız olmaya çağırıyor. Zulmün olduğu yerde tarafsızlık hainliktir, şerefsizliktir. Beni değil, terörü ve onun mucidi ABD'yi eleştirin." diyerek sert çıktı.

15 TEMMUZ'DA 'VATAN MİLLET AŞKINA' ŞARKISINI YAPMIŞTI

Ünlü şarkıcı 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından yazıp bestelediği 'Vatan Millet Aşkına' isimli şarkıyla gündeme gelmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Afrin TSK Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (113)

Aslı:

BUNU KOYUN ÖN CEPHEYE BAK O ZAMAN HALA ARTİSTLİK YAPIYOMU.

52
293
yanıtYanıtla
BALAMİR44:

bunu bellemişsiniz koyun ön cepeye cart curt. . . türk milletine ne zaman görev verilirse o zaman şikayetlenmeden görevini yapar. ona buna laf yetiştireceğine seni karşı cepheye alalım. abd kurtar beni diye yalvarma sakın. . .

yanıt0
yanıt0
Hakan:

Senin gibiler artistlik yapar Murat Kekili anadoluludur kuklagillleden degil

yanıt0
yanıt0
Milliyetci:

Kes Aslì

yanıt0
yanıt0
Türkoğlu türk:

Aslı senin Neyse abdestimi bozduracak kadar kaliteli değilsin.

yanıt0
yanıt0
Vatan:

Senden mert olduğu kesin

yanıt0
yanıt0
Adanalı Vatansever:

O her zaman en önde merak etme belli ki at gözlüğü takmışsınız çıkarın lütfen sn.murat kekilli abimizin gönüllü olarak nerelerde görev aldığını araştırınız.

yanıt0
yanıt0
Okan keskin:

Sen sıkıntı etme ön cephe dolu

yanıt0
yanıt0
Gfb:

Cephede zaten aslanlar gibi safini belli ediyor

yanıt0
yanıt0
Yogurtcu bayram:

Asli sen onde biz arkada oky

yanıt0
yanıt0
Tüm 113 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title