Haberler

Muradiye Devlet Hastanesi'ne Kalite Belgesi Verildi

Türk Standartları Enstitüsü (Tse) Tarafından Van'ın Muradiye İlçe Devlet Hastanesi'ne Başarılı Hizmetlerinden Dolayı Iso 9001- 2000 Kalite Yönetim Belgesi Verildi.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Van'ın Muradiye İlçe Devlet Hastanesi'ne başarılı hizmetlerinden dolayı ISO 9001- 2000 Kalite Yönetim Belgesi verildi.

Muradiye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Yakup Anlağan, sıkı bir çalışmanın meyvesini almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başarıyı oluşturdukları bir ekip ruhuyla yakaladıklarını belirten Anlağan, emeği geçen bütün arkadaşlarına teşekkür ederek, "Misyonumuz, uluslararası standartlarda güvenilir bir sağlık hizmeti vermek ve bu hizmetin sürekliliğini sağlamaktır. Vizyonumuz ise bölgemizde en kaliteli sağlık hizmetini veren kamu hastanesi olmaktır" dedi.

Muradiye Devlet Hastanesi'nin etik değerlere önem veren, hasta haklarına saygılı, çağdaş, yenilikçi, güvenilir, güler yüzlü, deneyimli, donanımlı, sürekli gelişmeyi ilke edinmiş bir sağlık kurumu olduğunu ifade eden Dr. Yakup Anlağan, bu yöndeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdüreceklerini dile getirdi. Dr. Anlağan, "Hastaların ve çalışanların memnuniyeti ilkesi çerçevesinde etkili, verimli, artan bir kalite anlayışıyla hizmet vermeye çalıştık. Sürekli yenilenen hizmetlerimize yenilerini eklemek için çalışmalarımız devam ediyor. Bundan sonraki hizmetimiz ile hastaların SMS ve internet yoluyla randevu almasını sağlamaktır" şeklinde konuştu.

(SS-AKK-Y) 24.04.2008 19:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title