Haberler

Muhasebecilerden Vergi Dairesi Çalışanlarına Çiçekli Kutlama

Antalya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Manavgat Temsilciliği Vergi Haftası Nedeniyle Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Çoban ve Vergi Dairesi Çalışanları Ziyaret Ederek Çiçek Verdiler.

Antalya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Manavgat Temsilciliği Vergi Haftası nedeniyle Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Çoban ve Vergi Dairesi çalışanları ziyaret ederek çiçek verdiler.

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Manavgat Temsilcisi Ahmet Şahin ve yönetim Kurulu üyeleri, 25 Şubat -2 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası'nda Vergi Dairesi çalışanlarını unutmadı. Manavgat Vergi Dairesine ziyarette bulunan Muhasebeciler Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Çoban'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Manavgat Temsilcisi Ahmet Şahin, Vergi Haftasında her yıl Vergi Dairesi çalışanlarını unutmadıklarını ve bundan sonrada unutmayacaklarını belirterek, ''Tüm Vergi Dairesi çalışanların, Serbest Muhasebeci, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir, Yeminli Mali Müşavir ve aday meslek mensuplarımızın Vergi Haftasını kutluyoruz'' dedi.

Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Çoban'da ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını söyleyerek, "Bu yıl 25 Şubat -2 Mart tarihleri arasında kutladığımız Vergi Haftası kutlamaların temel amacı mükelleflere ve geleceğin mükellefleri olan çocuklara verginin kutsal olduğunu aşılamaktır" dedi.

Şahin ve beraberindekiler daha sonra Manavgat Vergi Dairesinde çalışan personeli ziyaret etti ve çiçek vererek Vergi Haftasını kutladılar.

Antalya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Manavgat İlçe Temsilciliği Üyeleri ve Manavgat Vergi dairesi çalışanları akşam da düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Antalya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Manavgat İlçe Temsilciliği Üyeleri tarafından Side Adres Restorant'ta verilen dayanışma yemeğine, Oda Başkanı Süleyman Merdan, Oda Sekreteri Seçil Karacan, İlçe Temsilcisi Ahmet Şahin, Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Çoban ile çok sayıda vergi dairesi personeli katıldı. Antalya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Manavgat ilçe temsilcisi Ahmet Şahin, yemekte yaptığı konuşmada "Vergicilik ve maliyecilik oldukça zor bir meslek ve ekip işidir. Manavgat halkı vergi konusunda artık bilinçlenmişlerdir. Artık verginin önemini toplumun tüm kesimlerine anlatmak zorundayız. Bugünün gençlerini, verginin önemi konusunda bilinçlendirmeliyiz. Vergi kaçakçılığına sessiz kalmamalıyız" dedi.

(AK-AT-SÇ-Y) 27.02.2008 16:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title