Haberler

Mücevher Fuarındaki Hırsızlıkla İlgili Bir İspanyol Gözaltına Alındı

İstanbul Uluslararası Mücevherat Saat ve Malzeme Fuarı'nda meydana gelen hırsızlığa ilişkin İspanyol uyruklu bir kişi gözaltına alındı.

İstanbul Uluslararası Mücevherat Saat ve Malzeme Fuarı'nda meydana gelen hırsızlığa ilişkin İspanyol uyruklu bir kişi gözaltına alındı.

Geçtiğimiz hafta Bakırköy'de düzenlenen 34. İstanbul Uluslararası Mücevherat Saat ve Malzeme Fuarı'nda, 6 kilogram altın ile 40 bin dolar para çalınmıştı. Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olaya karıştığı ileri sürülen İspanyol uyruklu Daniel Adrian Albaja Pozo (24) adlı şahsı gözaltına aldı. Sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne getirilen Pozo'nun, Laleli'de kaldığı otel odasında da arama yapıldı. Burada, fuardan çalınan ve içerisinde 6 kilogram altın

bulunan çanta ele geçirildi.

Pozo'nun 3'ü Kostarika ve 4'ü Venezuella uyruklu 8 kişi ile çalıştığı, bu kişilerin hırsızlık olayını birlikte yaptıkları iddia edildi. Şüphelilerden 4'ünün hava yoluyla yurt dışına çıktığı, Türkiye'de bulundukları tahmin edilen 3 kişinin de arandığı bildirildi.

Fuardaki hırsızlık olayı ise, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hırsızlık Büro Amirliği Bakırköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title