Haberler

Evli Kadını Ayartana 750 Bin Dolar Ceza

Amerikalı Muslukçu, Karısını Ayartan Adamı "Evli Bir Kadınla Zinayı, Haneye Tecavüzle Bir Tutan" 250 Yıllık Yasayla Dava Etti. 750 Bin Dolar Tazminat Kazandı.

Amerikalı muslukçu, karısını ayartan adamı “evli bir kadınla zinayı, haneye tecavüzle bir tutan” 250 yıllık yasayla dava etti. 750 bin dolar tazminat kazandı.

AMERİKALI Johnny Valentine, karısı Sandra çalışmaya başlayana kadar hayatından çok memnundu. Zengin emlakçı Joe Fitch’in yanında işe başlayan Sandra, patronuyla yakınlaştı. İki yıl sonra bu gizli ilişkiden bir çocuk dünyaya geldi. Johnny, DNA testiyle bebeğin babası olmadığını kanıtladı ve karısından boşandı. Sandra patronuyla evlenince de “duygularımı incitti” diye mahkemeye verdi. Mahkeme Joe’yi 750 bin dolar tazminat vermeye mahkum etti.

 Mississippi’de 250 yıllık yasaya göre bir erkek evli kadınla ilişki yaşarsa bu “haneye tecavüz” ile eşdeğerde tutuluyor.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Moda

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title