Haberler

Minikler Hünerlerini Sergiledi

Afyonkarahisar Belediyesi Tarafından Hizmete Açılan Çocuk Eğitim ve Uygulama Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Kutlama Programı Düzenledi.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından hizmete açılan Çocuk Eğitim ve Uygulama Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama programı düzenledi.

Gerek belediye personeli, gerekse Kadınlar Meclisi'nin düzenlediği kurslara katılan bayanların çocukları, uygulama merkezinde aldıkları eğitimler doğrultusunda hünerlerini sergiledi. Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda minikler kendilerini izlemeye gelenlere müzik eşliğinde gösteriler sunarak, Atatürk ve 23 Nisan şiirleri okudu. Çocuk Eğitim ve Uygulama Merkezi'nde öğrendikleri şiir ve şarkıları seslendiren çocuklar programa gelen konuklardan büyük ilgi gördü.

Program sonunda Belediye Meclis Üyeleri Nurullah Çetin, Ahmet Beşkardeşler ve Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Onursal Başkanı Binnur Kaptan çocuklara hediyeler verdi.

(MD-ATA-Y) 25.04.2008 18:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title