Haberler

Milli Piyango Talihlileri Çeklerini Almaya Devam Ediyor

Milli Piyango'nun Yılbaşı Özel Çekilişinde 5503833 Numaralı Çeyrek Bilete İsabet Eden 5 Milyon YTL'lik Büyük İkramiyenin Adanalı Talihlisinin Çekini, Halkbank Balgat Şubesi Müdürü Aydın Eser Aldı.

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde 5503833 numaralı çeyrek bilete isabet eden 5 milyon YTL'lik büyük ikramiyenin Adanalı talihlisinin çekini, Halkbank Balgat Şubesi Müdürü Aydın Eser aldı.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'ne gelen Halkbank Balgat Şubesi Müdürü Ayden Eser, 5 milyon YTL'lik büyük ikramiyenin çekini gözyaşları içinde aldı. Talihlinin Adana'da yaşayan evli bir işçi bayan olduğunu anlatan Eser, "Çok duygulandım. Çok hayırlı bir yere gitti. Hak yerini buldu" dedi.

Talihlinin, Halkbankası'nın güven duyduğu bir müşterisi olduğunu kaydeden Eser, kendisinin de talihliye her konuda destek olacağını söyledi. Eser, "Benim bankamı tercih etmesinden dolayı çok duygulandım. Kendisi çok güvenilir bir insandır. İnşallah bu para kendisine ve ailesine ömür boyu fayda getirir" diye konuştu.

Talihlinin, büyük ikramiyenin kendisine çıktığını öğrendiği anda çok soğukkanlı davrandığını ve Halkbankası'na güven duyduğu için kendilerinden yardım istediğini anlatan Eser, banka olarak da ikramiyenin uygun bir şekilde değerlendirilmesi için yardımda bulunacaklarını dile getirdi. Eser, daha sonra 5 milyon YTL'lik ikramiye çekini Miyyi Piyango İdaresi muhasebe müdürüne imzalatarak basın mensuplarına gösterdi.

(DUY-ZÇ-MAY-MB-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title