Haberler

Milletvekili Özgün'den Amatör Spora Sentetik Saha Müjdesi

AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Özgün, Ali Hikmet Paşa Spor Tesislerinde Yapılacak Olan Sentetik Çim Saha İçin 250 Bin Ytl. Ödenek Sözü Aldıklarını Açıkladı. Milletvekili Özgün, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın Sözünü Verdiği Ödeneğin Balıkesir'e Tahsis Edildiğini Duyurdu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Özgün, Ali Hikmet Paşa Spor Tesislerinde yapılacak olan sentetik çim saha için 250 bin YTL. ödenek sözü aldıklarını açıkladı. Milletvekili Özgün, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın sözünü verdiği ödeneğin Balıkesir'e tahsis edildiğini duyurdu.

Geçtiimiz günlerde kimseye haber vermeden Balıkesir'e sürpriz bir ziyarette bulunan Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın birlikte Ali Hikmet Paşa Spor Tesislerini incelediği bildirildi. Atalay, kendisine eşlik eden milletvekili İsmail Özgün ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaynak ile birlikte tesislerde yaptığı incelemede, faaliyette olmayan 4 Nolu Sahanın (300 bin YTL. maliyetli) sentetik çim yapılması için 250 bin YTL. ödenek sözü verdi. Sentetik çim sahanın ödenek sözünü alan milletvekili İsmail Özgün, "Daha önce Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Mengüç'ü ziyaretimizde gündeme gelen AHP Tesisleri 4 Nolu sahanın sentetik çim yapılması konusunda genel müdür Mehmet Atalay ile birlikte inceleme yaptık. Sayın genel müdürün burada bize sözünü verdiği 250 bin YTL ödenek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün hesabına aktarılmıştır. Kalan 50 bin YTL. de Gençlik Ppor İl Müdürlüğü'nün kendi imkanları ile tamamlanacaktır. Amatör Spor Kulüplerimiz artık bu sentetik çim sahayı kullanacak. Tüm spor camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

(YU-)

28.12.2007 20:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title