Haberler

Milletvekili Akbulut, "Hububat Destekleme Ödemeleri Hesaplara Aktarıldı"

Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut birinci dönem hububat destekleme ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını ifade etti."Birinci dönem kesin ödeme icmaline göre il"...

Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut birinci dönem hububat destekleme ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını ifade etti.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut

"Birinci dönem kesin ödeme icmaline göre il genelinde 18 bin 246 üreticimize toplam 27 milyon 165 bin TL destekleme prim ödemesi çiftçilerimizin hesaplarına bugün itibari ile aktarılmıştır. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Akbulut'un Tarım Bakanlığı nezdinde yaptığı girişimler sonucunda uydu tabanlı parsel tanımlama modeline geçildiğini ve her parsel için ayrı verim tespiti yapılarak, desteklenen ürünlere ait verim ortalamalarının yükseltilerek üreticilerin mağduriyetlerinin giderildiğini ifade etti..

01.04.2013 12: 56: 40

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Ak Parti Akdeniz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title