Haberler

MHP'de Seçim Çalışmaları Erken Başladı

Yaklaşan Yerel Seçimler Öncesinde Tüm Siyasi Partilerde Olduğu Gibi Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) de Başta Büyükşehir Olmak Üzere Şahinbey ve Şehitkamil'de Kimin Aday Gösterileceği Merak Konusu Oldu.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde tüm siyasi partilerde olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) de başta Büyükşehir olmak üzere Şahinbey ve Şehitkamil'de kimin aday gösterileceği merak konusu oldu.

Yerel seçimlere iddialı hazırlanan MHP'de ilçe belediye başkan adaylarının temayül yoklamasıyla belirleneceği kaydedilirken, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için de çok sayıda isim üzerinde durulduğu ifade edildi. Parti yetkilileri, AK Parti ve CHP'nin Büyükşehir adayları karşısında iddialı olacak bir aday ismi üzerinde durduklarını, yapılacak yerel seçimlerde merkezde en az 2 belediye başkanlığını almayı hedeflediklerini söylediler.

Büyükşehir Belediye Başkanlığına Avukat Orhan Şahin, milletvekili adaylarından Mehmet Özdemir, eski milletvekillerinden Ali Özdemir, Mehmet Ay veya Ömer Ceritli'nin isimleri geçiyor.

Seçim çalışmalarını erken başlatan MHP'de hummalı bir çalışma sergilenirken, diğer partilerin de zaman kaybetmeden seçim çalışmalarına hız vermeleri bekleniyor.

(OÇ-OÇ-Y) 15.04.2008 13:57 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title