Haberler

Mevlit Kandili Dolayısıyla Pasta Yarışması Düzenlendi

Kahramanmaraş'ta, Özel Rabia Arıkan İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Tarafından Mevlit Kandili Dolayısıyla Pasta Yarışması Düzenlendi.

Kahramanmaraş'ta, Özel Rabia Arıkan İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği tarafından Mevlit Kandili dolayısıyla pasta yarışması düzenlendi.

Okulun spor salonunda gerçekleştirilen yarışmada, birbirinden güzel 20 pasta yarıştı. Yarışmada birinciliği Bengi Salıkutluk, ikinciliği Şule Doğan, üçüncülüğü ise Deniz Yürürdurmaz kazandı.

Yarışmanın jüri başkanlığını yapan Mehmet Doboğlu, böyle bir yarışmanın ilk kez düzenlendiğini belirterek, "Mevlit Kandili dolayısıyla düzenlenmesi ayrı bir anlam taşıyor. Kültürümüzü ve manevi değerlerimizi korumamız gerekiyor" dedi.

Okul Müdürü Ali Pehlivan da, amaçlarının Mevlit Kandili dolayısıyla güzel bir organizasyon yapmak olduğunu söyledi.

Yarışmada birinci olan Bengi Salıkutluk ise, Peygamber Efendimiz'i iyi anlamak gerektiğini vurgulayarak, "İnsanlık dün olduğu gibi, bugün de onun gösterdiği nurlu yola yönelmelidir. Ben pastamı geç saatlere kadar yapmak için, hem de en güzel şekilde yapmak için uğraştım. Bütün pastalar çok güzel olmuş, hepsi birbirinden güzel, tüm katılımcıları kutluyorum" diye konuştu.

Yarışma sonunda, dereceye giren yarışmacılara çeşitli hediyeler verildi.

(ACB-MT-Y)

30.03.2007 15:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title