Haberler

Metem Öğrencileri Hünerlerini Sergiledi

Adıyaman'ın Kahta İlçesinde Mesleki Teknik Eğitim Merkezi (Metem) Öğrencileri Tarafından Açılan Resim ve El İşi Sergisi Büyük İlgi Gördü.

Adıyaman'ın Kahta İlçesinde Mesleki Teknik Eğitim Merkezi (METEM) öğrencileri tarafından açılan resim ve el işi sergisi büyük ilgi gördü.

METEM Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlen sergiye, Kahta Kaymakamı Sertel Otcu, Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Garnizon Komutanı Binbaşı Ahmet Atay, Emniyet Müdürü Yusuf Saygılı daire müdürleri öğretmen ve öğrenciler katıldı. METEM öğrencilerinin el emeği göz nuru olan el işi, pastel ve guaj tekniği ile yaptıkları resimler, sergiyi gezenler tarafından büyük ilgi gördü. Gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını belirten METEM Müdürü Mehmet Doğan, sosyal faaliyetler anlamında öğrencilerin büyük hizmetler verdiğini ifade ederek, "Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz sergimizde ilgi gün geçtikçe daha da artmaktadır"dedi.

(AD-TB-Y) 03.06.2008 17:59 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title