Haberler

Mersin İdmanyurdu, İstanbul Takımlarını Gözüne Kestirdi

Güncelleme:

Ligde geride kalan ve 4 puan toplayabilen Mersin İdmanyurdu, Kasımpaşa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beşiktaş maçlarından 7 puanla dönmek istiyor.

Kerem Kocalar - Ligde geride kalan 7 haftada galibiyet yüzü göremeyen ve 4 puan toplayabilen Mersin İdmanyurdu, Kasımpaşa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beşiktaş maçlarından 7 puanla dönmek istiyor.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın şu an Sanica Boru Elazığspor'dan sonra ligin sonunda bulunduğunu, bu tablonun da Mersin gibi geçmişi başarılarla dolu bir takıma yakışmadığını söyledi.

Futbolda zaman zaman şansa ihtiyaç olduğunu dile getiren Kahramanlı, "Bu sezon şanssızlık peşimizi bırakmadı. Aslında iyi bir kadromuz var. Ama beklenen sonucu ve uyumu bir türlü gösteremiyoruz" dedi.

Kahramanlı, takımın bu sıkıntılı süreçten bir an önce çıkmasını arzuladıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Önümüzde çok önemli maçlar var. Mesela bu hafta ligin yeni temsilcilerinden olmasına rağmen çok iyi performans gösteren Kasımpaşa ile karşılaşacağız. Ardından da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni konuk edip, evinde Beşiktaş ile oynayacağız. Bu 3 maçta hatalarımızı telafi etmek istiyoruz. Yani 3 maçtan 7 puan aldığımızda, çok rahatlarız. Çünkü şu an takımın morali de açıkçası çok iyi değil. 7 puan hedefimizi yakaladığımızda takımın kendine olan güveni ve morali yerine gelecek. Bunu başardığımızda eminim ki, galibiyetlerin devamı gelir ve puan kayıpları son bulur."

Ligin ilk haftasından bu yana uyum sorununun çok ciddi şekilde kendini gösterdiğine işaret eden Ali Kahramanlı, "Aslında hocamız Nurullah Sağlam lig başlarken bunları söylemişti ve 5-6 hafta uyum anlamında sıkıntı yaşayabileceğimizi tahmin etmişti. Elbette ki, bu ne mazeret ne de kabul edilebilir bir şey. Ama biz bu sıkıntılı süreçten geçebilecek, zoru başarabilecek bir takımız" dedi.

Kahramanlı, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini, son günlerde milli takımlarda olan Ben Yahia, Sehiç ve Cengiz Biçer'in antrenmanlara katılamadığını, bu sporcuların bu akşam veya yarın Mersin'de olacağını sözlerine ekledi.

Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mersin İdmanyurdu Kasımpaşa Beşiktaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title