Haberler

Mersin İdman Yurdu'nda Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu, cuma günü kendi sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu, cuma günü kendi sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Macit Özcan Spor Kompleksi'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretinde hazırlıklarını sürdüren kırmızı-lacivertli ekip, bugünkü çalışmalara ısınma koşusunun ardından dar alanda kısa pas çalışması yaparak devam etti. Sakatlığı süren Yattara'nın katılmadığı antrenman çift kale maçın ardından sona erdi. Oldukça neşeli geçen antrenman sonunda oyunculara baklava ikram edildi. Antrenman öncesi ise tesislere gelen bir alış veriş merkezinin çalışanları, takıma yeni sezonda başarı dilediler.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam, berabere sonuçlanan ligdeki ilk 2 maçla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, daha önce de söylediği gibi genel anlamda takımların büyük bölümünün lige hazır olmadıklarını belirtti. Mersin İdman Yurdu takımının da bunlardan biri olduğunu kaydeden Sağlam, "Özellikle çok fazla değişime uğrayan takımlardan biri de biziz. Çok fazla değişime uğramayan takımları diğerlerine göre daha avantajlı görüyorum. Bu avantajı da şu anda kullanıyorlar. Ama takımların kimlikleri bu sene özellikle 6 ve 7. haftadan sonra daha net oturur diye düşünüyorum. Biz de bu 6 ve 7. haftaya ulaşırken en az kayıpla, en fazla kazançla girmeyi planlıyoruz. Bütün isteğimiz bu yönde" dedi.

Ligin ilk maçı olan Orduspor maçına oldukça eksik bir kadro ile çıktıklarını dile getiren Sağlam, "İkinci maçta biraz daha ideale yakın kadro bir araya geldi ve oynadı. Oyun içerisindeki istikrarsızlık, iyi bölümler ve kötü bölümler bunlar adaptasyon sürecinin en büyük sıkıntıları. İyi bölümlerimiz de oldu, kötü bölümlerimiz de oldu. Ama şu bizim açımızdan çok önemli idi; sonuç ve şartlar ne olursa olsun kolay boyun eğmeyen bir takım olabilmek gerçekten önemli. Özelikle Sivas gibi oturmuş ve geçen seneki kadrosunu koruyan takıma karşı geriden gelmemize rağmen kazanabilecek bir oyun sergiledik ikinci yarı. Kolay bir takım olmadığımızı gösterdik. İleriki maçlarda da bu böyle olmaya devam edecek" diye konuştu.

Cuma günü karşılaşacakları Eskişehirspor'un da kadro kalitesi açısında çok iyi bir takım olduğunu ifade eden Sağlam, şöyle devam etti; "UEFA ön eleme maçı yaptı. Geçen senenin UEFA takımı, aynı hoca ile devam eden, kadrosuna takviye yaparak yola çıkan bir takım ama ilk 2 haftayı iyi geçiremeyen bir ekip. Ne olursa olsun kadro kalitesini biliyoruz, çok kolay bir maç olmayacağının bilincindeyiz. Çok kolay bir müsabaka olmayacak. Ama yine söylüyorum, ligin şu andaki görüntüsü için söylemek gerekirse; herkesin herkesi yenebileceği, hiç bir maç için 'şu maç kolay bir maç' diyemeyeceği görüntüde. Çok fazla kopmanın da yaşanabileceği bir lig gözükmüyor. Dolayısıyla her maç zor bir maç olacak kendi açısından. Biz de bu anlamda her maçı diğerinden ayırarak hep önümüzdeki maçı düşünerek yolumuza devam etmek istiyoruz."

Sağlam, sakatlıkları süren Yattara ve Mustafa Sarp'ın durumunun ise maç günü belli olacağını söyledi.

Mersin İdman Yurdu'nun yeni transferi Arjantinli oyuncu Juan Emmanuel Culio ise, ligin ilk 2 maçında kendi açısından iyi bir performans gösterdiğine inandığını belirterek, "Ama bu yeterli olmuyor ne yazık ki. Kazansaydık çok daha iyi şeyler söyleyebilirdim. Ne yazık ki iyi oynamam çok da yeterli olmadı. Önümüzde bir Eskişehirspor maçı var ve bu maçı kazanıp ilk galibiyeti kutlayacağız" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Nurullah Sağlam Eskişehirspor Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title