Haberler

Mersin'de Kitap Dağıtım İhalesi 30 Temmuz'da Yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı'nca İlk ve Ortaöğretim Kurumlarında Okuyan Öğrencilere Dağıtılmak Üzere Gönderilen Ders Kitaplarının Mersin Ayağının Dağıtım İhalesi, 30 Temmuz Pazartesi Günü Yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı'nca ilk ve ortaöğretim kurumlarında okuyan öğrencilere dağıtılmak üzere gönderilen ders kitaplarının Mersin ayağının dağıtım ihalesi, 30 Temmuz Pazartesi günü yapılacak.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, ihaleye katılmak isteyenlerin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden 100 YTL karşılığı alacakları şartnameyle başvuruda bulunabilecekleri belirtildi. Bu yıl Tarsus, Erdemli ve Silifke ilçelerindeki ihalenin bölgede bulunan milli eğitim müdürlükleri tarafından yapılacağı ifade edilirken, geçtiğimiz yıla oranla bu yıl birim fiyatın da düştüğü kaydedildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy, Kırtasiyeciler Odası'na 10 davetiye gönderdiklerini belirterek, "İhaleye katılma yeterliliği bulunanlar müdürlüğümüzden şartnameyi alabilirler. Bu yıl Mersin merkez başta olmak üzere Mut, Anamur, Gülnar, Aydıncık, Bozyazı, Çamlıyayla ilçeleri için ihale yapılacak. Geçtiğimiz yıla oranla birim fiyatlarında düşüş var. İhaleyi mümkün olan en düşük fiyata vermek istiyoruz" dedi.

İhalenin 30 Temmuz Pazartesi günü saat 11.00'da Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapılacağı bildirildi.

(ÖT-MT-MT-Y)

27.07.2007 14:39 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title