Haberler

Merinos Akkm Birinci Yılını Emel Sayın İle Kutlayacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarafından İşletilen ve Yönetilen Merinos Akkm, Hizmete Girişinin Birinci Yıl Dönümünü Ünlü Sanatçı Emel Sayın'ın da Sahne Alacağı Görkemli Bir Törenle Kutlayacak.

Türkiye'nin en önemli kongre kültür merkezlerinden biri olan Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM), hizmete girişinin birinci yıl dönümünü ünlü sanatçı Emel Sayın'ın da sahne alacağı görkemli bir törenle kutlayacak. Program kapsamında 250 kişilik sanatçı grubu sahneye çıkacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Haziran 2010'da resmi açılışı yapılan Merinos AKKM, birinci yılını kutlamaya hazırlanıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen ve yönetilen Merinos AKKM'nin 6 Haziran'da yapılacak olan kutlama programında, yaklaşık 250 sanatçı sahne alacak. Bursa Mehter Takımı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Bandosu'nun folklor kostüm defilesi eşliğinde yapacağı ortak konser ile başlayacak olan program, Bursa Büyükşehir Belediyesi Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası'nın halk oyunları eşliğindeki özel konseriyle devam edecek. Ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği korosunun vereceği özel konserin ardından halk dansları özel gösterisi sergilenecek.

Programın son bölümünde ise ünlü sanatçı Emel Sayın sahneye çıkarak sevenleriyle buluşacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği İcra Heyeti'nin vereceği özel konserde, ünlü sanatçı Emel Sayın sevilen eserlerini Bursalılar için seslendirecek.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title