Haberler

Meral Kaplan Açıkladı!

Dünyaca Ünlü Sinema Oyuncusu Cameron Diaz'a Benzerliğiyle Dikkat Çeken Manken Meral Kaplan, Başarı Basamaklarını Teker Teker Tırmanıyor.

DÜNYACA ÜNLÜ SİNEMA OYUNCUSU CAMERON DİAZ'A BENZERLİĞİYLE DİKKAT ÇEKEN MANKEN MERAL KAPLAN, BAŞARI BASAMAKLARINI TEKER TEKER TIRMANIYOR. LÜLEBURGAZ'DA DOĞUP BÜYÜYEN, EĞİTİM İÇİN İSTANBUL'A GELEN KAPLAN, RASTLANTI SONUCU KENDİNİ BİR ANDA PODYUMUN BÜYÜLÜ DÜNYASINDA BULDU. TV DİZİLERİ VE SİNEMA FİLMLERİNDE ÇOĞUNLUKLA KONUK OLARAK ROL ALAN MERAL KAPLAN, GELECEĞE YÖNELİK PLANLARINI ANLATTI...

* Sanki podyumu oyunculuk öncesi bir basamak gibi gördünüz?

Podyumlarda dönem dönem farklı rüzgarlar esiyor. Yersiz, gereği olmayan tartışmalar yaşanıyor. Esasında podyumlarda fazla vakit geçirmek istemiyorum. Bu dünyanın yazılı olmayan kurallarına bir türlü alışamadım, alışacağımı da sanmıyorum. Üç yıl geride kaldı. Podyum arkasında kuliste herkesin içinde soyunup, giyinmeyi benim mantığım bir türlü kabul etmedi.

KÖTÜ OYUNCU DEĞİLİM

* Oyunculukta kendinizi başarılı buluyor musunuz?

Türkiye'de gerçek eğitimli oyuncuların yanı sıra medyatik, tanınmış kişiler de yönetmen ve yapımcılar tarafından tercih ediliyor. Sinan Çetin'in sahibi olduğu okulda eğitim aldım. Ayrıca, Akademi Hayat'ta da derslere giriyorum. Turgay Tanülkü oyuncu koçum. Özel dersler de alıyorum. Dizilerden teklif geliyor. 'Sevda Çiçeği', 'Düş Yakamdan' adlı dizilerin yanı sıra 'Yağmurdan Sonra', 'Hayal ve Gerçek' adlı sinema filmlerinde de konuk oyuncu oldum. Herhalde kötü bir oyuncu değilim...

* Peki iyi bir oyuncu musunuz?

Hırsla ve çalışmayla kendimi geliştirdim. Şu an 100 kişinin karşısına geçip oynarım. Farklı rolleri tercih ediyorum. Polisiye dizilerde oynamak en büyük hayallerimden biri. Çok başarılı oyuncular var ama benim için Haluk Bilginer ve Şafak Sezer ayrı bir yerde. Setlerde tekrarım azdır. Evde rolüme iyi çalışırım. Ezberim güçlüdür. Kendimi role kaptırdım mı bir sorun yok. İlk başladığım günle bugünkü oyunculuğum arasında uçurumlar var. Eğer bir aksilik olmazsa artık oyunculuktan para da kazanmaya başlayacağım.

APTAL SARIŞIN OLMAM

* Rol seçiyor musunuz yoksa önüme ne gelirse oynarım mı diyorsunuz?

Kötü rolleri kabul etmiyorum. Çünkü halkın gözünde kötü bir imajın üstümde kalmasını henüz kaldıracak yaşta değilim. Ayrıca; aptal sarışın rollerini de istemiyorum. Kaliteli, bana yakışan, ruhumu verebileceğim roller daha sıcak geliyor. Oyunculuktan büyük zevk alıyorum. Açıkçası manken olarak kalmak veya şarkıcı olmak da istemiyorum. Mesela fotomodelliğe çok daha daha sıcak yaklaşıyorum. Esasında Türkiye'de kimin ne yaptığı belli değil. Sistem tamamen şöhret müessesesi üzerine kurulu. Bu ne kadar sağlıklıdır ona da bakmak lazım...

BEN İŞİME BAKIYORUM

* Diziler, sinema filmleri oyuncular için çok seçenek var. Ancak bir o kadar da eğitimli ya da eğitimsiz, başarılı oyuncu var. Bu pastadan büyük bir dilim ısırabileceğinize inanıyor musunuz?

22 yaşına geldim. İstanbul'da dört yılı geride bıraktım. Hayata karşı duruşum belli. Bu sektörde bir genç kız olarak hakkımda tek satır kötü haber çıkmadı. Beni tartışma ortamlarına çekmek istediler ama uzak durdum. En verimli çağımda evlenip başkalarının dişleriyle ekmek ısırıp, karnımı doyurmak istemiyorum. Şanslıyım, çalışkanım, işimi de iyi yapıyorum. Benim açımdan hiçbir bir sorun yok. Sadece işime bakıyorum ve en önemlisi de kendime, yeteneğime, disiplinime güveniyorum.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title