Haberler

Meral Akşener Bigadiç'e Geliyor

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akener bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Bigadiç'e geliyor .Cumartesi günü ilçede geçirecek olan Genel Başkan Meral Akşener bir dizi ziyaretler gerçekleştirecek.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bigadiç programıyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti Bigadiç Belediye Başkan Adayı Davut Uzuner '' Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Cumartesi günü saat 15:00 de ilçemize gelecekler kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Genel Başkanımızı dört gözle bekliyoruz.Genel Başkanımızın ilçe ziyaretini duyunca çok mutlu olduk. Sayın Genel Başkanımızın benim Davut Uzuner olarak şahsıma ve Bigadiç ilçemize verdiği değirin önemin göstergesi olarak ben bu ziyareti kabul ediyor ve öyle düşünüyorum, kendilerine çok teşekkür ediyorum Bigadiç halkımızla İYİ parti üyeleriyle, İYİ Partiye ve Davut Uzuner'e oy vermeyi düşünenseçmenlerimizleBigadiçte buluşacak görüşecek esnafımızı ziyaret edecek, dolayısıyla seçim maratonu biraz daha burada hızlanmış olacak. Kendilerine şimdiden çok teşekkür ediyorum. Genel Başkanımızın ziyaretinde Bigadiç'İn sorunlarını kendisiyle paylaşma fırsatı ve imkanı bulmuşolacağım. Bigadiç'in dertlerini problemlerini acil özelliğiolan bir takım özel taleplerimizi isteklerimizi kendisinden rica edeceğim. Sayın genel başkanımızın Bigadiç'e gelişini bir imkan bir fırsat olarak görüyorum.Partilerin Genel Başkanları bu kadar yoğun bir tempo seçim atmosferi içeresindeyken, Bigadiç gibi küçük ölçekli ilçelere çokzaman ayırıp gidemezler ama Bigadiç'e gelişi Sayın Genel Başkanımızın Bigadiç'e verdiği önemi gösterir.Bu sebeple bundan çok mutlu olduk.Bütün İYİ parti ve Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatları olarak Millet İttifakı olarak Sayın Genel Başkanımızı ilçemizde görmekten son derece mutlu olacağımızı ifade etmek isterim. Sayın Genel Başkanımızı hep birlikte karşılamaya hep birlikte kendisine eşlik etmeye hep birlikte kendisiyle yapılacak olan sohbete katılmaya davet ediyorum. Bütün hakımız davetlidir. Budavetimize ne kadar çok hemşerimiz dostumuz iştirak ederse bizleri çok mutlu edecektir.''dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Meral Akşener İYİ Parti Bigadiç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title