Haberler

Melikgazi'de Hizmet İçi Eğitim Seminerleri Devam Ediyor

Melikgazi Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kalifiyeli ve Eğitimli İş Gücü ile Hizmette Hem Kalitenin Hem de Etkinliğinin Artığını Bu Nedenle Personelin Hizmet İçi Eğitim Seminerlerine Büyük Önem Verdiklerini Söyledi.

Melikgazi Başkanı Memduh Büyükkılıç, kalifiyeli ve eğitimli iş gücü ile hizmette hem kalitenin hem de etkinliğinin artığını bu nedenle personelin hizmet içi eğitim seminerlerine büyük önem verdiklerini söyledi.

Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğünde görev yapan toplam 350 personele, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bölge Müdürü Hamdi Cona tarafından "İş Güvenliği ve İş Kazalarına karşı Alınacak Önlemler" konulu seminer verildiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, "Belediyemizin büyük ölçekli ve çok amaçlı yatırımlarında emeği bulunan personelimizin hizmet içi eğitimlerine büyük önem veriyoruz. Çünkü biliyoruz ki, eğitimli ve bilinçli bireyin kaza yapma ve hata yapma riski azdır. Biz belediye olarak hem kazalara karşın hem de iş güvenlikleri açısından her türlü tedbirimizi alıyoruz" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bölge Müdürü Hamdi Cona'da yaptığı açıklamada, 20 yıldır görev yaptığı kurumda başından geçen ilginç kazalar ve sonuçları hakkında slayt gösterisi ile personeli bilgilendirerek, "Her ne iş yapıyorsak yapalım mutlaka tedbiri elden bırakmayalım. Bir anlık hatamız bize çok pahalıya mal olabilir, ömür boyu çekebileceğiniz sakatlıklar ve ölümler ile karşı karşıya kalabilirsiniz" diyerek işçilere uyarılarda bulundu.

(SE-SE-Y) 17.03.2008 17:07 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title