Haberler

'Mekke'nin Fethi ve Kur'an-I Kerim Ziyafeti'

1948 Filistin İslami Hareketi Lideri Raid Salah, "Bugünden sonra hep birlikte mücadele ederek Kudüs'ü, Mescidi Aksa'yı fethedeceğiz" dedi.

1948 Filistin İslami Hareketi Lideri Raid Salah, "Bugünden sonra hep birlikte mücadele ederek Kudüs'ü, Mescidi Aksa'yı fethedeceğiz" dedi.

Anadolu Gençlik Derneği yılbaşı kutlamalarına alternatif olarak ' Mekke'nin Fethi ve Kur'an Ziyafeti' adlı etkinlik düzenledi. Adnan Menderes Spor Salonu'nda düzenlenen programa Filistin İslami Hareket Lideri Salah ile Dünya Kur'an okuma birincisi Hafız Kerim Mansuri davetli olarak katıldı. Burada konuşan Salah, 1 yıl önce İstanbul'un Fethi'ni, bu yıl ise Mekke'nin Fethi'ni kutladıklarını belirterek, gelecek yıl Mescidi Aksa'nın, Kudüs'ün kurtarılmasını kutlayacaklarını söyledi.

Raid Salah, Tunus, Libya, Yemen, Mısır'da yaşanan zaferin ardından sıranın Suriye'ye geldiğini kaydederek, "İnşallah, tüm bu İslam ülkelerinin ardından Filistin'in zaferini de yaşayacağız. Bugün bölgemizde tarih yazılıyor. Suriye'de zalimlerin zulmünden kaçan binlerce kişi, Türkiye'ye sığınıyor. Türkiye kardeşlerimden isteğim Mekke'den kaçıp Medine'ye sığınanlara kapıların açıldığı gibi Suriye'den kaçanlara da Türk kardeşlerimiz kapılarını açsın, onlara ensar olsun. Unutmayın zafer inananlarındır. Bugünden sonra hep birlikte mücadele ederek Kudüs'ü, Mescidi Aksa'yı fethedeceğiz. Diyeceğiz ki; Hak geldi, siyonistler yok olmaya mahkum oldu. Bugün geçmişten daha fazla İslam birliğine ihtiyaç var. Birliği kurup işgal edilen toprakları yeniden fethetmeliyiz."

Daha sonra çocuk hafız Ahmet Kocabey ile hafız Kerim Mansuri, Kur'an-ı kerim ziyafeti sundu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Filistin Suriye Kudüs Mekke Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title