Haberler

Masterchef eleme adayları kim oldu? Masterchef Dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef menüsü: antipasti, primi piatti, secondi, contorni ve dolci

Güncelleme:

MasterChef'te bugün dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Yarışmacılar en güzel esnaf menüsü yemekleri yapmaya çalışarak dokunulmazlığı almaya çalıştı. Peki, 9 Eylül Masterchef Dokunulmazlık Oyunu'nu kim kazandı? MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? Masterchef eleme adayları kim oldu? 9 Eylül MasterChef'te hangi yemekler yapıldı?

MasterChef Türkiye bu akşam esnaf lokantası yemekleri ile dokunulmazlık oyununa sahne oluyor. Gece sonunda bir kişi dokunulmazlık kazanacak. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? Masterchef eleme adayları kim oldu? 9 Eylül Masterchef Dokunulmazlık Oyunu'nu kim kazandı?

9 EYLÜL MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNU'NU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı. Bu sonuçla Mavi takım dokunulmazlık oyunu oynayacak ve eleme adayı belirlenecek.

9 EYLÜL MASTERCHEF'TE HANGİ YEMEKLER YAPILDI?

MasterChef menüsü:

Antipasti

Primi piatti

Secondi

Contorni

Dolci

Masterchef eleme adayları kim oldu? Masterchef Dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef menüsü: antipasti, primi piatti, secondi, contorni ve dolci


BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI

Dokunulmazlık oyununu Emir kazandı.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kazanan Emir eleme adayı olarak Ebru'nun ismini verdi.

Son eleme adayı da oylama sonucu belli odu. 4. eleme adayı Ayyüce oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER

1. Duygu

2. Furkan

3. Ebru

4. Ayyüce

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Eylül Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title