Haberler

Manisa: Vestel Manisaspor, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Vestel Manisaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 9. Haftasında Kendi Sahasında Oynayacağı Antalyaspor Maçının Hazırlıklarına Başladı. Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu, Ligde İlk 5 Takım Arasında Kalıp Avrupa Kupaları'na Katılmayı Hedeflediklerini Söyledi.

Vestel Manisaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında kendi sahasında oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu, ligde ilk 5 takım arasında kalıp Avrupa Kupaları'na katılmayı hedeflediklerini söyledi.

En yakın takipçisi Fenerbahçe'nin kendi sahasında Bursaspor'a yenilmesinin yanı sıra Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da haftayı birer puanla kapatması Ege temsilcisi Vestel Manisaspor'da moralleri ikiye katladı. Vestel Manisaspor, 2 günlük iznin ardından bu akşam Tarık Almış Spor Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Salonda step yapan futbolcular, daha sonra Teknik Direktör Ersun Yanal nezaretinde sahada antrenman yaptı. Antrenmanda kaptan Uğur İnceman, takımdan ayrı düz koşu yaptı. Almanya Ümit Milli Takımı'na seçilen Nizmettin de bu akşam Manisa'ya dönerek idmana katıldı. Ülkesinin milli takım kampından bulunan Slovak oyuncu Holosko'nun da yarın Manisa'ya geleceği öğrenildi. Kart cezalısı Petr Johanna ve Nizamettin yanı sıra sakatlıkları süren Güven ve Sinan'ın da Antalyaspor maçında forma giyemeyeceği belirtildi.

İdari Menajer Mustafa Turgat ile birlikte idmanı takip eden Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu, takımın 8 haftada 20 puan toplayarak liderlik koltuğunda bulunma başarısının kendileri açısından tesadüf olmadığını, bunun çok ciddi çalışmaların ürünü olduğunu kaydettti. Çubukçu, "8. hafta sonunda baktığımızda lider olmak, iyi puan toplamak, çok küçük de olsa ikinciyle arada puan farkı olması ayrı bir konu. Bu durum önümüzdeki süreçte nasıl gelişecektir, bunu diğer takımların ve bizim performansımız ortaya koyacak. Biz başarıyı şu anda bulunduğumuz noktaya göre değil, oynadığımız futbola, aldığımız skorlara, takımın uyumuna ve teknik kapasitesinin ve performansının yüksekliğiyle ölçüyoruz. Onun için Vestel Manisaspor'un ligde her geçen gün yükselen grafiği bizim için sürpriz değil" ifadelerini kullandı.

Ligde ilk 5 takım içinde kalıp Avrupa Kupaları'nın herhangi birinde mutlaka Vestel Manisaspor'u Türkiye'nin temsilcisi olarak görmek istediklerini ifade eden Başkan Çubukçu, A Milli Takım'a, Vestel Manisaspor'dan hiçbir futbolcunun çağrılmaması ile ilgili de, "Herkesin aklında aynı soru var. Ligde iyi futbol oynayan, belli bir noktaya gelmiş olan, çok genç bir kadroyla çalışıyoruz. Tabi ki gönlümüz, bu kadrodan 3-5 futbolcumuzun takdir edilip milli formayı giymesinden yanaydı. Bu kulü olarak da arzumuz. Tabi futbolcu kardeşlerimizin de bu anlamda büyük arzuları var. Büyük bir şeref çünkü. Ama öyle sanıyorum ki ilerleyen devrelerde milli takım hocamız tercihlerini uygun gördüğünde yapacaktır. Yapılan seçimlere saygı gösteriyoruz" dedi.

Almanya Ümit Milli Takımı'na seçilen genç futbolcu Nizamettin ile ilgili sorulan soruları da cevaplandıran Başkan Çubukçu, "Nizamettin, bu tercihi yapmamakta çok direndi. Özellikle Türk Milli Takımı'nda oynamayı çok istiyordu. Ama yapılan seçimlerde kendine şans verilmediğini görünce, kendi geleceğini de düşünerek bu tercihini yaptı. Kendi kararıdır. Kulübün bu konuda herhangi bir yorumu olmamıştır. Bizim açımızdan da Almanya Ümit Milli Takımı'nda oynamasında bir sorun yok. Nizamettin çok yetenekli, geleceği çok açık bir futbolcu. Gönül isterdi ki Türk Milli Takımı'nda oynasın ve o becerisini Türk milli formasıyla göstersin. Ama olmadı, bunu da saygıyla karşılıyoruz" diye konuştu.

Başkan Çubukçu, kuraları çekilen Fortis Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile oynayacakları maçla ilgili de, "İlk maçımızı kendi sahamızda Trabzonspor ile oynuyoruz. İddialıyız. Geçen sene kupada yaşadığımız sıkıntıları bu sene başarıyla neticelendirmek istiyoruz" yorumunu yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title