Haberler

Manisa: Selendi'de, Engelli Küçük Şerif'in Okuma Azmi

- Manisa'nın Selendi İlçesi'ne Bağlı Hacılar Köyü'nde Çiftçi Bir Ailenin 2. Sınıfta Okuyan Doğuştan Sağır ve Dilsiz Olan 9 Yaşındaki Çocuğu Şerif Kahraman'ın Okuma Azmi Kendisi Gibi Engelli Yaşıtlarına Örnek Oluyor.

- Manisa'nın Selendi İlçesi'ne bağlı Hacılar Köyü'nde çiftçi bir ailenin 2. sınıfta okuyan doğuştan sağır ve dilsiz olan 9 yaşındaki çocuğu Şerif Kahraman'ın okuma azmi kendisi gibi engelli yaşıtlarına örnek oluyor.

Oğularının engelli olduğunu bebekliğinde farkeden baba Şahin ile anne Gülizar Kahraman çifti, maddi imkansızlıklar nedeniyle şu anda 9 yaşında olan çocukları Şerif'i tedavi ettiremediklerini söylediler. Hacılar Köyü İlköğretim Okulu 2. sınıfında okuyan Şerif Kahraman diğer yaşıtları gibi her sabah okula gidiyor, arkadaşları ile aynı sırayı paylaşıyor, onlarla birlikte okul bahçesinde gönlünce koşup oynuyor. Sessiz dünyasında normal hayatına devam eden küçük Şerif'in tedavisi ve eğitimi için her fedakarlığa hazır olan baba Şahin Kahraman, çocuğunun öncelikle tedavisi için yetkililerin yardımını bekliyor.

Bu arada Şerif'in eğitim gördüğü okulun idarecilerinin, sağır ve dilsiz olan Şerif'in eğitimi için kendisine gerekli cihazların alımını sağlamak amacıyla Selendi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne başvurduğu, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de ilçe ve köylerindeki Şerif ile beraber 75 özürlü öğrenci için özel alt sınıflar açılması amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yazı gönderdiği belirtildi.

(AÇ-ÖA-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title