Haberler

Manisa: Manisa'da Trafik Kazaları: 4 Ölü, 4 Yaralı

Manisa'nın Akhisar İlçesi Yakınlarında Meydana Gelen Trafik Kazasında, Yoldan Karşıya Kontrolsüzce Geçen 2 Yayaya Çarpan Bir Minübüs, Kontrolden Çıkarak Daha Sonra 2 Ayrı Araca Çarptı. Kazada 3 Kişi Öldü. Sarıgöl İlçesi'nde de 1 Kişi, Traktör Altında Kalarak Hayatını Kaybetti.

Manisa'nın Akhisar İlçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, yoldan karşıya kontrolsüzce geçen 2 yayaya çarpan bir minübüs, kontrolden çıkarak daha sonra 2 ayrı araca çarptı. Kazada 3 kişi öldü. Sarıgöl İlçesi'nde de 1 kişi, traktör altında kalarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Akhisar İlçesi yakınlarında saat 17.45 sıralarında meydana gelen kazada, Manisa'dan Akhisar yönüne giden Ali Özdemir yönetimindeki 45 NF 476 plakalı minibüs, Akhisar'dan gelip Nuriye Kavşağı'nda yolcu indiren otobüsten inen ve yoldan karşıya geçmek isteyen Muharrem Mamak (40) ile Suna Mamak'a (35) çarptı. Minibüs, daha sonra kontrolden çıkarak önce karşı yönden gelen Bilgen Taner (29) yönetimindeki 06 AH 7228 plakalı özel otomobile, arkasından Cumhur Ersöz (26) yönetimindeki 34 KJD 83 plakalı özel otomobile çarptı. Kazada Muharrem Mamak, Suna Mamak ve minübüs içerisinde sıkışan 70 yaşındaki yolcu Fevzi Karataş hayatını kaybetti. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Cumhur Ersöz Manisa Devlet Hastanesi'ne, minibüsteki diğer yaralılar Ali Özdemir (58), Gül Reyhan Karataş (68) ve Hüseyin Güneş (46) Akhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sarıgöl İlçesi'ne bağlı Baharlar Köyü'nde meydana gelen kazada ise, Hüseyin Durukan (45) yönetimindeki 45 H 5247 plakalı traktör, dikkatsizlik ve aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Sürücü, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Sarıgöl Devlet Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazalarla ilgili soruşturmalar sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title