Haberler

Manisa: Manisa'da Esrar Operasyonu

Manisa Emniyet Müdürlüğü'nün Bir Süre Önce Uyuşturucu ile Mücadele Kapsamında Başlatığı "Kılıç" Operasyonu Çerçevesinde Saruhanlı İlçesi'nde Uyuşturucu Madde İmal Eden ve Sattıkları Belirlenen 3 Kişi, Yaklaşık 10 Kilogram Esrar Maddesi ve Kenevir Bitkileri ile Yakalandı.

Manisa Emniyet Müdürlüğü'nün bir süre önce uyuşturucu ile mücadele kapsamında başlatığı "Kılıç" operasyonu çerçevesinde Saruhanlı İlçesi'nde uyuşturucu madde imal eden ve sattıkları belirlenen 3 kişi, yaklaşık 10 kilogram esrar maddesi ve kenevir bitkileri ile yakalandı.

Özellikle okulların açılmasıyla birlikte gençlerin uyuşturucu madde alışkanlığından korunmasını sağlanması amacıyla "Kılıç" adlı operasyon başlatan Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Saruhanlı İlçesi'ne bağlı Nuriye Kasabası'nda uyuşturucu madde imalatı yapıldığı yönünde aldığı ihbarı değerlendirerek çalışma başlattı. Kasabada ikamet eden H.B. (54) ve H.B. (49) kardeşler ile H.U. (52) isimli şahısların uyuşturucu madde imal ettikleri ve il genelinde sattıklarını tespit etti. Şahısların Nuriye ve Manisa'daki ikametlerine yapılan eş zamanlı baskınlarda üç şahıs da yakalandı. Saruhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün de katıldığı operasyonda ikametlerd eyapılan aramalarda ise toplam 9 kilo 578 gram esrar maddesi, iki kök kenevir ve 215 gram kenevir tohumu ele geçirildi.

Şüpheli H.B., H.B. ve H.U., bugün Saruhanlı Devlet Hastanesi'nde alınan doktor raporlarının ardından savcılığa sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title