Haberler

    Manchester United Giggs'i Konuşuyor

    Leverkusen deplasmanında gol şov yapan Manchester United'da, parmak ısırtan bir performans sergileyen Ryan Giggs kendini adeta büyüledi.

    ÖZGÜR İNCE / Goal.com Türkiye

    Cuma günü 40. yaş gününü kutlayacak olan Galli yıldız, Almanya'da oynanan maçta 90 dakika sahada kalırken, saha içinde rakip takım oyuncularının da şaşkın bakışları arasında kendini izleyenlere hayran bıraktırdı.

    RAUL'A YAKLAŞTI

    Tecrübeli ortasaha futbolcusu, böylelikle kariyerindeki 138. Şampiyonlar Ligi maçına çıktı ve bu alanda 142 maçla lider durumda bulunan Raul'a bir adım daha yaklaştı.

    ROONEY: NASIL OYNADIĞINA İNANAMIYORLAR

    Manchester United'ın golcü oyuncusu Wayne Rooney, Leverkusen maçı sonrasında yaptığı açıklamada, Giggs hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

    Rooney, "Ryan ile ilgili söyleyecek şey bulamıyorum. Maç esnasında Leverkusenli oyuncular onun bu yaşta nasıl oynayabildiğini sordular. Ben kesinlikle onun yaşına geldiğimde futbol oynamam. Topla olan ilişkisi, sakinliği gerçekten mükemmel" dedi.

    Manchester United teknik direktörü David Moyes ise, "Ryan harikaydı. Müthiş işler yaptı. Hiç yorgun gözükmedi, kusursuz bir futbolcu gibiydi. Gerçekten inanılmaz. Hala daha iyiye gittiğini bile söyleyebilirsiniz. Oyun görüşü, özellikle Nani'nin son golündeki pası süperdi. Ayrıca olağanüstü fit durumda. Onunla çalıştığım için şanslıyım" dedi.

    Manchester United tarihine adını şimdiden altın harflerle kazıyan ve birçok rekorun sahibi olan Ryan Giggs, Kırmızı Şeytanlar'da sezon başında oyuncu-menajer olarak görev almaya başlamıştı.

    GÖZÜ 1000 MAÇTA

    Manchester United formasını tarihte en çok giyen futbolcu olan Galli yıldız, toplam 953 resmi maçta Kırmızı Şeytanlar adına mücadele etti ve 168 kez fileleri havalandırdı.

    Manchester United kulübü tarihinin gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından biri olan Ryan Giggs, tüm kariyeri boyunca Kırmızı Şeytanlar'da hizmet verirken, 23. sezonunu geçirdiği takımında 13 Premier Lig, 2 Şampiyonlar Ligi, 4 FA Cup ve 4 de İngiltere Lig Kupası şampiyonluğu yaşadı.

    MANCHESTER UNITED REKOR KIRDI

    Manchester United, Şampiyonlar Ligi'nde bir İngiliz takımın Almanya temsilcisine en farklı skorla galip geldiği maça imzasını atarken, 1957'de İrlanda ekibi Shamrock Rovers'ı 6-0 ve 1964'te de Borussia Dortmund'u 6-1 mağlup ettiği maçların ardından Avrupa arenasında deplasmandaki en farklı galibiyetini aldı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Manchester United Leverkusen Ryan Giggs Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title