Haberler

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaretler

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ne CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ve Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın Tarafından Ziyarette Bulunuldu.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ne CHP Malatya milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ve Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın tarafından ziyarette bulunuldu.

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatya'da basın mensuplarının zor şartlar altında görev yaptığını belirtti. Akın, Beydağı'nda yeni oluşturulan 60 bin dönemlik alan üzerinde kurulacak olan yeni şehrin imar planında gazeteciler sitesinin ayrılmasının yanlış anlaşıldığını belirterek, "Biz bedava yer vermiyoruz. Sadece imar planında gazetecilerin konut edinebilmesi için bir yer gösterdik" dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise, cemiyetin 20. yılına girdiğini belirterek, cemiyete en fazla desteğin Cemal Akın döneminde verildiğini kaydetti.

CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu da CHP İl Başkanı Celal Berktaş ile birlikte yaptığı ziyarette, yeni yönetime başarı temennilerinde bulundu. Aslanoğlu, basın mensuplarının yaşadığı sıkıntıların çözümü için elinden gelen desteği vereceğini kaydetti.

Karaduman, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

(BK-OÇ-Y) 30.05.2008 16:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title