Haberler

Malatya'daki Saldırı, Ankara'da Mum Yakılarak Protesto Edildi

Malatya'da Bugün Bir Yayınevine Gerçekleştirilen ve 3 Kişinin Hayatını Kaybettiği Saldırı, Başkent'te Mumlar Yakılarak Protesto Edildi.

Malatya'da bugün bir yayınevine gerçekleştirilen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği saldırı, Başkent'te mumlar yakılarak protesto edildi.

Malatya'da bir yayınevine düzenlenen saldırıda 3 kişinin hayatını kaybetmesi Ankara'da protesto edildi. Yüksel Caddesi'ndeki İnsan Hakları Anıtı önünde toplanan yaklaşık 30 kişilik bir grup slogan atarak olayı kınadı. Ellerinde dövizler taşıyan grup adına basın açıklaması yapan bayan eylemci, "Saldırganları biliyoruz. Kendilerinden başka yaşamlara tahammülleri olmayanları tanıyoruz. Hrant Dink cinayetinden sonra kahramanlaştırılanları, Rahip Santaro'nun katilinin ardından konuşulanları anımsıyoruz" diye konuştu. Göstericiler basın açıklamasının ardından mum yakarak İnsan Hakları Anıtı'nın çevresine diktiler.

(ZÇ-ÖK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title