Haberler

Malatya'da 468 Adet Extacy Hap Ele Geçirildi

Malatya'da, Polis Tarafından 468 Adet Extacy Hap Ele Geçirildiği, Olayla İlgili 4 Kişinin Yakalandığı, 2 Kişi İse Arandığı Bildirildi.

Malatya'da, polis tarafından 468 adet extacy hap ele geçirildiği, olayla ilgili 4 kişinin yakalandığı, 2 kişi ise arandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmada, İstanbul'dan yüklü miktarda uyuşturucu hap temin ettiği iddia edilen İ.K.'nın bu hapları Malatya'da pazarlayacağı tespit edildi. Yapılan çalışmada, İ.K.'nın ikametinde yapılan aramada 270 adet extacy hap ele geçirildi. Olayla ilgisi olduğu öne sürülen İ.K. ve B.Ş. yakalandı.

Bu arada, K.Ü.'nün de İstanbul'da bulunan şahıslarla irtibatlı olarak, temin etmiş olduğu extacy hapları Malatya'da para karşılığında satacağının tespit edilmesi üzerine, Malatya otobüs terminalinde bir çalışma yapıldı. Yakalanan K.Ü.'nün yapılan üst aramasında 198 adet extacy hap bulundu. Olayla ilgisi olduğu iddia edilen K.M. ve A.Ç.'nin yakalanmasına çalışıldığı, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

(NA-ST-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title