Haberler

Malatya'da 3 Kişinin Öldüğü Kazada Şok Eden Detay

Malatya’nın Hekimhan ilçesinde meydana gelen 3 kişinin öldüğü kazada devrilen traktörde 5, arkasındaki römorkta ise 10 işçinin bulunduğu belirlendi.

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde meydana gelen 3 kişinin öldüğü kazada devrilen traktörde 5, arkasındaki römorkta ise 10 işçinin bulunduğu belirlendi.

Malatya Valiliği, Hekimhan ilçesi Dikenli Mahallesi Yılanlı mevkiinde 9 Ağustos Çarşamba akşamı kayısı işçilerini taşıyan traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada, sürücüsü ile beraber 5 kişinin traktörün üzerinde, diğer 10 kişinin ise arkasına bağlı bulunan römorkta bulunduğunun belirlendiği vurgulandı. Kazanın, traktörün köye dönüş yolunda seyir halindeyken viraja hızlı girilmesi nedeniyle meydana geldiği bilgisi paylaşılan açıklamada, "Kaza haberini alan ilimiz Valisi Ali Kaban Yazıhan ve Hekimhan ilçe kaymakamlarına gerekli talimatı vererek olay mahalline intikallerini sağlamış, İlçe kaymakamları tarafından kazaya müdahale edilerek sağlık ekiplerince yaralıların en yakın Yazıhan Devlet Hastanesine intikali sağlanmış, ilk müdahale yapılarak durumu ağır olanların ise Malatya Devlet Hastanesi ve Turgut Özal Tıp Merkezine İntikalleri sağlanmıştır. Üzücü kaza esnasında 1 bayan tarım işçisi olay yerinde ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, 2 bayan tarım işçisi ise hastanede olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetmiştir. Hayatını kaybeden Tarım işçilerinin 1961 Elazığ doğumlu Z.T., 1962 Adıyaman doğumlu E.K., 1981 Adıyaman doğumlu A.S. olduğu belirlenmiş, 7 bayan tarım işçisi ise yaralı olarak bahse konu hastanelerde tedavi altına alınmıştır. Kazazedelerin yakınlarının hastanelere intikali sağlanmış kaza ile ilgili tahkikat devam etmektedir" denildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Hekimhan Yazıhan Malatya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title