Haberler

Malatya Basınında Bugün

Malatya'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Malatya'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

NETHABER: "AK Parti'de yeni listeler haftaya"

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Bu hafta ara komisyonlarımız milletvekili aday adaylarımızla ilgili yeni listelerimizi oluşturacak, ve son haliyle sayın Başbakanımıza ulaştırılacaktır" dedi.

MALATYA KENT: "Eğitime 10 milyon lira ödenek ayrıldı"

AK Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, il genelinde ortaöğretim ve ilköğretim kurumlarına ilk etapta 2011 yılında 10 milyon 54 bin lira ödenek ayrıldığını bildirdi.

SONSÖZ: "Bilim dünyasından siyasete göz kırptı"

AK Parti Malatya Milletvekili aday adayı Yrd. Doç. Dr. Emine Şamdancı, bilim dünyasındaki başarısını arkasına alarak ilk ciddi siyaset sınavı olan temayül yoklamasında 404 delegenin oyunu aldı.

SÜRMANŞET: "MESOB'tan sivil kaydı uyarısı"

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, esnaf sicil kaydı olmayan esnaf ve sanatkarların faaliyetlerinin durdurulmasıyla ilgili cezai müeyyide olabileceğini duyurdu.

YENİGÜN: "CHP heyeti 300 kişiyle görüşecek"

Malatya'da örgüt görüşü alarak aday tespiti yapmaya karar veren CHP, çalışmalara bugün başlıyor.

SONHABER: "Viyadük siyasete kurban mı?"

Beylerderesi Viyadüğü'nün trafiğe açılmamasının nedeninin Karayolları Elazığ 8. Bölge Müdürlüğünün açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istemesinden kaynaklandığı ileri sürüldü.

- MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title