Haberler

Bir Süredir Ekranlardan Uzak Olan Vahide Perçin 'Hünkar' Olarak Geri Dönüyor

Güncelleme:

Oyunculuğuyla her projesinde seyircinin kalbini fetheden Vahide Perçin, uzun bir aradan sonra yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği "Bir Zamanlar Çukurova" dizisi ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Bir süredir ekranlardan uzak kalan başarılı oyuncu Vahide Perçin, yakın zamanda ATV ekranında seyirciyle buluşacak olan "Bir Zamanlar Çukurova" dizisindeki rolüyle geri dönüyor.

EKRANLARA 'HÜNKAR'LA DÖNÜYOR

Güzelliği, usta oyunculuğu ve güçlü duruşuyla tanınan Perçin, "Bir Zamanlar Çukurova" dizisi için bir süre Adana'da yaşayacak.Gücü ve vicdanı arasında zor kararlar alması gereken "Hünkar" pek çok kişinin hayatını etkileyecek.

Kocasının kurduğu düzene kanun gibi bağlı kalarak, Yaman Çiftliği'ni ve ailesinin tüm mal varlığını yöneten Hünkar Yaman, oğlunun ve ailesinin itibarını korumak için seyircinin nefesini kesecek kararlar alacak.

Vahide Perçin Ekrana 'HÜNKAR' Olarak Dönüyor!

Kaynak: Bültenler / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı?
500

Yorumlar (6)

SEDAAA:

ÇOK ASİL KADIN KESİN İZLİCEM

4
1
yanıtYanıtla
hihihihiiiii:

ekrandan uzak kalmak gerek zaten. en az 5 metre . göz sağlığına zarar yakından izlemek

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

CUKUR UN CAKMASI GİBİ OLMUS :)

0
2
yanıtYanıtla
ff:

yine bir ağa dizisi. aman ne güzel. toplumca en büyük ihtiyacımız.

1
0
yanıtYanıtla
Mutluhan:

herkes ATV de sen de olsan bari

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

burak sagyasarın dizisini izlemem diyen arkadas sözü mutlaka izlemissindir ama dimi. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title