Haberler

TRT'nin Yeni Dizisinde Erdoğan Sahnesi Ekrana Kitledi

Güncelleme:

'Sevda Kuşun Kanadında' dizisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a atfen canlandırılan imam hatip liseli öğrencinin sahnesi ekrana kilitledi.

TRT'nin yeni dizisi 'Sevda Kuşun Kanadında'nın ilk bölümü izleyiciyi ekranlara kitledi. Dizide Cumhurbaşkanı Erdoğan'a atfen canlandırılan imam hatip liseli öğrenci sahnesi sosyal medya üzerinden paylaşım rekorları kırdı. Sahnede Recep Tayyip Erdoğan sınıfta Kur'an okurken gösteriliyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Recep Tayyip Erdoğan Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

NFC Mobil-IOS:

Ulan Tayyip Erdoğan'ı siz bu hali getirdiniz utanmazsanız Peygamber illan edeceksiniz.

0
0
yanıtYanıtla
Ali TURANMobil-IOS:

Her Yer Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çalışıyor!

0
0
yanıtYanıtla
oguzMobil-IOS:

Atatürk bitti simdide erdogan takintiniz basladi. Adamlari hasa ilah ilan edeceksiniz

0
0
yanıtYanıtla
EnginMobil-IOS:

ZAMANINDA FAKİR AMA BAŞBAKAN OLDUKTAN SONRA GEMİCİKLERE SAHİP OLAN VE SERVETİ HIZLA ARTARAK ÇOK ZENGİN OLAN VE GEREKSİZ İSRAF SARAYI YAPTIRIP MASRAFLARI GİDERLERİ HALKIN SIRTINA YÜKLEYEN ÜLKEDE SATMADIK KURUM BIRAKMAYAN TAYYİP ERDOĞANI NASIL AKLAYACAZ DİYE ÇABALAMAYA DEVAM EDİN BAKALIM NASIL OLSA BU DÜNYANIN ÖBÜR DÜNYASI DA VAR VE HERKES HESAP VERECEK ORDA!! PKK ÇÖZÜM SÜRECİYLE GÜÇLENDİ DOĞUYU HARABEYE ÇEVİRDİ, AKP İKTİDARI BOYUNCA DAHA ÇOK ŞEHİTLER VERDİK, EMEKLİYE MEMURA İŞÇİYE YAPILAN ZAMLARIN KATI KATI KADARI İHTİYAÇLARI OLAN HERŞEYE YAPILIYOR, ÜLKE SURİYELİ KAMPINA DÖNDÜ, TURİZM ÇÖKÜŞTE TURİZMCİLER KAN AĞLIYOR! DAHA SAYILACAK ÇOK ŞEY VAR DA HİÇ BİR YERE SIĞIMAZ ONLAR...

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet Mobil-IOS:

İlk bölüm süperdi tavsiye ederim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title