Haberler

'Tatar Ramazan'a 4 İddialı Transfer

Atv Ekranlarının Sevilen Dizisi 'Tatar Ramazan', Bu Akşamki Bölümüyle Yeni Sezona Başlıyor.

ATV'nin başarılı dizisi 'Tatar Ramazan', yeni sezon ilk bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan dizi, ekibe katılan yeni karakterleriyle dikkat çekiyor. Diziye bu sezon dört yeni karakter eklendi. Burcu Kara'nın canlandırdığı 'Avukat Ebru', Özge Özpirinçci'nin oynadığı 'Alin', Türkü Turan'ın canlandırdığı 'Ayşe' ile Kanbolat G. Arslan'ın oynadığı 'Savcı Ömer' karakterleri; dizinin heyecanına heyecan katacak.

BURCU KARA

SETTEN SONRA ÇEKİMLERİN ETKİSİ SÜRÜYOR

Dizideki karakterinizden bahseder misiniz?

Dizide 'Avukat Ebru' karakterini canlandıracağım. 'Ebru'; idealist, çok hırslı, sert ve kararlı bir tip. 'Tatar Ramazan'ın davasıyla ilgilenecek.

Set nasıl gidiyor?

Kalabalık bir kadro, tansiyonu yüksek sahneler ve yoğun çalışma var. Gerçek bir platoda çalışıyoruz. Set bitince bile birçok şeyin uzun süre etkisinden kurtulamıyorum.

Projeye dahil olmadan önce diziyi takip ediyor muydunuz?

Yeni başlayan her işe mutlaka bakarım zaten. 'Tatar Ramazan'ı da izlemiştim. Çok emek verildiği ve çok özenildiği belliydi.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ

BULUNDUĞUM EN HUZURLU SET

Dizideki karakterinizden bahseder misiniz?

Dizide 'Alin Terziyan'ı, yani 'Melkon Terziyan'ın yıllardır karşısına çıkmaya cesareti olmayan kızını canlandırıyorum. Şarkı söyleme umudu ile evi terk eden ama kendini bir anda pavyonda çalışırken bulan, feleğin çemberinden geçmiş genç bir kız.

Set nasıl gidiyor?

Şu ana kadar bulunduğum en huzurlu set...

Kadroya girmeden önce diziyi izliyor muydunuz?

Görüşmeye gitmeden önce dokuz bölümü arka arkaya izledim.

TÜRKÜ TURAN

KİM ŞAKA YAPACAK DİYE BAKIYORUM!

Dizideki karakterinizden bahseder misiniz?

'Ayşe', dizinin ilk sezonunda hayatını kaybeden 'Kirmastılı'nın kızı. Babasının çiftliğini ve tüm işlerini idare etmek zorunda kalmış güçlü bir genç kız. 'Tatar Ramazan'a tutkun ve bu aşkının karşılıksız olduğunun farkında.

Projeye nasıl dahil oldunuz?

Oyuncu kadrosu sağlam ve tutan güzel bir hikayesi vardı. Bu sebeplerle, gelen teklifi düşünmeden kabul ettim.

Set nasıl gidiyor?

Set harika; yeni gelen oyuncular ve eski oyuncular kolayca kaynaştık. Sürekli nereden bir şaka gelecek diye bakıyorum.

KANBOLAT GÖRKEM ARSLAN

TEKLİF GELDİĞİNDE hemen KABUL ETTİM

Dizideki karakterinizden bahseder misiniz?

Dizide 'Savcı Ömer' karakterini canlandırıyorum. 'Ömer'; mesleğine tutkuyla bağlı, güçlü, sert ve kararlı biri. Adaleti sağlama tutkusu özel hayatının da önüne geçmiş ama 'Tatar Ramazan' ile karşılaşması, bir mahkumla bir savcının karşılaşmasının çok ötesinde gelişiyor.

Projeye nasıl dahil oldunuz?

Proje ve 'Savcı Ömer' karakteri çok güçlüydü. Hiç düşünmeden kabul ettim ve projeye dahil oldum.

Set çalışmaları nasıl gidiyor?

Her dizi seti gibi ağır bir tempoda çalışıyoruz. Ancak iyi bir ekiple çalıştığımız için çok şanslıyız. Bütün bu zorluklar sette eğlenceye dönüşüyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Özge Özpirinçci Burcu Kara Tatar Atv Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (2)

Mehmet:

10. Bolumde aysenin yerine neden baska biri oynuyor

0
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

10. Bolumde aysenin yerine niye baska biri oynamaya basladi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title