Haberler

    Sultan Masraftan Kaçınmadı

    Muğla'da seti bulunan yapımda Şoray'ın eski filmlerinde pavyon sahnelerinde kullandığı kıyafetleri örnek alındı.

    Muğla'da seti bulunan yapımda Şoray'ın eski filmlerinde pavyon sahnelerinde kullandığı kıyafetleri örnek alındı. Yapımda 2000 metre kumaş, 8000 parça kostüm ve aksesuvar da üretilirken Yeşilçam'ın Sultan'ı 'Devlerin Aşkı' filminde giydiği kırmızı elbisesini kullanılmak üzere ekibine verdi.

    Kaynak: Aksam.com.tr / Magazin

    Muğla Magazin Haberler

    500

    Yorumlar (2)

    Adınızı Yazın:

    Türk Sinamasının Sultanı Sayın Türkan Şoray Hanım. . . . O bir ekol . . Bir insan bu kadar mütevazi ve zarif olabilir ancak. . Muğla ya 14 km. mesafede Yeşilyurt Beldesinde Eski Köye Yeni Adet Sinema filminin çekimleri devam etmekte. . . Tam bir Türkan Şoray hayranı ve bir Yeşilyurt lu olarak Kendilerine ve ekibine kolay gelsin diyoruz. . .

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Kardelen DÖNER:

    Dağlarında kekik kokan keklik öten, ovalarından yağ ve bal damlayan şirin Yeşilyurt''umuz da Eski Köye Yeni Adet Sinema Filmi Türkan ŞORAY''ın yönetmenliğinde çekimleri devam etmektedir. Bizleri tercih ettiklerinden dolayı Sayın Türkan ŞORAY ve Set ekibine sonsuz teşekkürler. .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title