Haberler

Prensesin Evliliğini Kurtardı

Geleceğin İngiltere Kraliçesi Catherine, Monaco Prensesi Charlene'in evliliğini kurtarmış! Catherine'in verdiği tavsiyeler, her evliliği rayına sokacak....

İngiltere Prensi William ile evlenen Cambridge Düşesi Catherine (30), uyumlu haliyle kraliyet ailelerine mensup olanlara da ilham kaynağı oluyor.

'EVDE YEMEK YAP'

Bu isimlerden biri Monaco Prensesi Charlene (34)... Monaco Prensi Albert (54) ile kısa bir flört dönemi sonrası evlenen Charlene, bir türlü hayatını yoluna koyamadı. Bu zor zamanlarında da ona en çok Catherine destek oldu. Life & Style dergisi Catherine'in Charlene'e şu tavsiyelerde bulunduğunu yazdı:

Vakıf çalışmalarına zaman ayır. Başkalarıyla vakit geçirmek ve kendine ait bir ajandanın bulunması, yanındakinin de sana daha çok saygı duymasını sağlar.

Spora vakit ayır. Spor, psikolojik olarak kendini daha güçlü hissetmeni sağlar.

Kardeşlerini sık sık görmeye dikkat et.

Güvenilir bir arkadaş grubuna sahip ol.

Eşine söylenme. Başbaşa kalabileceğiniz bir yazlık eviniz olsun. Eve yardımcı kabul etme, eşin için yemek yap. Ona küçük sürprizler yap.

SONUNDA MUTLU!

The Hills' dizisiyle dünya çapında şöhrete kavuşan ve moda tasarımına el atan Lauren Conrad, arka arkaya yaşadığı mutsuz ilişkiler yüzünden hayata küsmüştü. Güzel yıldız, avukat William Tell ile yaşadığı aşkla yeniden dünyaya döndü. Genç çift, önceki gün Los Angeles'ta bir kafede zaman geçirirken görüntülendi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Cambridge Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title