Haberler

Micheal Jackson'un 60'ıncı Doğum Günü İçin Oğlu Prince Jackson, Giydiği Ceketle Babasının Anısına Gönderme Yaptı

Güncelleme:

Dünyaca ünlü yıldız Micheal Jackson'un 60. doğum günü anısı için düzenlenen etkinliğe katılan oğlu Prince Jackson, giydiği ceketle babasının anısına gönderme yaptı.

Çarşamba günü, 20 yaşındaki Paris ve 20 yaşındaki Prince Jackson, Las Vegas'taki Mandalay Bay Resort'ta, dünyaca ünlü pop yıldızı Micheal Jackson'un 60. doğum gününün konusunu belirlemek için kırmızı halıya ve sahneye çıktı. Prince Jackson'un etkinliğe katıldığı kırmızı ceketinin ise Micheal Jackson'un çok bilinen militer-bando ceketine benzerliği dikkat çekti.

KARDEŞİNİN YANAĞINDAN ÖPTÜ

Etkinlik öncesi objektiflere poz veren iki kardeşten şıklığı ile göz kamaştıran Paris Jackson, kardeşi Prens'in yanağına kondurduğu öpücükle kardeş bağının güçlü olduğunu gösterdi.

Micheal Jackson'un 60'ıncı Doğum Günü İçin Oğlu Prince Jackson, Giydiği Ceketle Babasının Anısına Gönderme Yaptı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Doğum Günü Prince Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

Deve:

Çocuklar niye beyaz. Bu işte bir iş var

4
1
yanıtYanıtla
YOK DEVE:

Doğduğunda deterjanla yıkamışlar. Bir katagulli arama.

yanıt2
yanıt2
PER:

bunlar Michael jackson''un bebe siyse bende İngiltere kraliyet ailesinin varisiyim

2
1
yanıtYanıtla
garışgarış:

helvacı vokke

2
0
yanıtYanıtla
özkahraman:

onun oglu olmadigi nasilda belli. Hic babasina benzemiyor.

1
1
yanıtYanıtla
Yaren Şimşek:

Michael vitiligo hastasıydı. Adam siyahi evet ama bu vitiligo deriye renk veren pigmentleri öldürdü olamayan pigmentler nasıl çocuklarına geçecek?? Adamı bi rahat bırakın artık yeter valla! Yaşarken de hayatı cehennem ettiniz hala yakasından düşmüyosunuz!

0
1
yanıtYanıtla
Mj:

Bu yorumlari yapanlar sanki ilkokul çocukları gibi yorum yapmışlar. Arkadaşlar anneleri beyaz tasiyici olarak doğdular. Bunda anlamayacak ne var.laf olsun diye konusmayin.

1
0
yanıtYanıtla
Ukala ilkokul çocuğu:

Genetik olarak baskın gen kendini gösterir ve siyah saç ,siyah göz ve esmer ten baskındır sonuç olarak; çocuklar neden beyaz ?olamaz çünkü baba esmer* taşıyıcı anne demek döllenmiş yumurta hücresinin başka bir taşıyıcı ile taşınması ise çocuklar hala neden beyaz hayır gıccık oluyorum bu ukalalara ilkokul çocuğuymuşşşş ??

yanıt0
yanıt2
12 NUMARA:

acı macı vokke

0
0
yanıtYanıtla
Mj:

Bu yorumlari okuy

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title