Haberler

Megastar Evden Kovuldu!

Tarkan'ın Kapısında Bekleyen Gazeteciler ve Gürültüsü Komşularını Kızdırdı. Bunun Üzerine Ev Sahibi, Şarkıcının Kira Sözleşmesini Feshetti.

TARKAN'IN KAPISINDA BEKLEYEN GAZETECİLER VE GÜRÜLTÜSÜ KOMŞULARINI KIZDIRDI. BUNUN ÜZERİNE EV SAHİBİ, ŞARKICININ KİRA SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ.

2009 senesi Tarkan için pek de iyi başlamadı! Bir süredir Levent semtindeki bir apartman dairesinde yaşayan Megastar'ın apartmanın kapısının önünde sık sık basın mensupları boy gösteriyordu. Ancak ünlü şarkıcının komşuları, gazetecilerden bir hayli rahatsız oluyordu. Megastar'ın yılbaşından 3 gün önce evinde verdiği ve onlarca kişinin katıldığı parti bardağı taşıran son damla oldu.

İMZA TOPLADILAR

Partideki gürültüden rahatsız olan apartman sakinleri, Megastar'ı evinden attırmak için imza kampanyası başlattı. Tarkan'ın ev sahibinin kapısını çalan apartman sakinleri, 'Tarkan'ı bu evden çıkart' dedi. Apartman sakinlerinin isteğini geri çevirmeyen evsahibi de ünlü şarkıcının kira sözleşmesini feshetti. Tarkan da bir süreliğine Polonezköy'deki çiftlik evine taşınmak zorunda kaldı.

takvim

TARKAN İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title